Saturday, April 26, 2008

and maybe

mata aku merenung tajam monitor. telinga rasa tak berapa selesa. maka aku mencapai itu cotton bud. aku kasi jolok telinga. aku kasi gentel-gentel. ahh memang layan. telinga kiri pulak.

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

lepas tuh aku pandang kiri. ke arah tong sampah.

aku pandang cotton bud yang kotor tuh.

tiba-tiba waktu bergerak pelahan slow motion bullet time the matrix.

aku angkat tangan kanan slow slow, aku campak itu cotton bud ke kiri.

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

OH SNAP! COTTON BUD ITU MASUK TEPAT KE DALAM TONG SAMPAH! LOZL! WEEEEEEEEEEE AREEE THE CHAMMMMMMMPIONNNN MA FRENNZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. I WIN LAZL ZOMG PWNT.



sial! rasa best jadi seorang gangsta
pergi mane mane takde sape berani besemuka
orang lalu tepi tak berani angkat muka
pau slurpie budak-budak takde sape bersuara

satu cheras aku pau macam aku nbe
jalan dada kedepan takde siapa brani
mana mana pergi mesti ada money
dan perempuan yang dahagakan aku punya air _ _ _ _

angkat kepala kat bouncer masuk je tadahal
masuk kelab takde siapa nak carik pasal
aku tak menari duk sofa sambil bersandar
gro keliling pinggang itu mak ayam kasi hantar

naik kereta mercedes tak maen ah proton saga
apa barang murni aku makan kat tony roma
baru mafia, tapi aku tak pakai sut macam orang besar
aku pakai baju batik barulah macam anwar

rumah besar ada banyak sofa
dekat dinding aku frame sebijik katana
pemberian yakuza, tapi aku tak gaduh
ada anak-anak buah yang sangat patuh

kalau kau tak puas hati aku hantar dua tiga van
aku bakar rumah kau and then (nak rhyme nye pasal)
aku kencing atas kau punya sofa sambil gelak macam orang gila
lepas tuh aku buat suara dave chapelle dan cakap 'fuck yo' couch nilla!'


wauhkgeakugeahukga. sorry lah kalau post nih sangat bunguk. pagi-pagi nih kepala tengah bengong sikit. lagi-lagi baru balek men bola sepak dalam sangkar tuh, otak tengah penat, bukan penat main bola, main bola mana penat, duduk tunggu bola je. penat duduk melepak sambil minum 100 plus. penat tengok awek-awek chumel yang tengah berbual dengan samada pakwe atau pengkid. oh cibai-nya.

1 comment:

The Rhymeweaver said...

"satu cheras aku pau macam aku nbe"
sumpah lawak sial line ni hahahahaha