Saturday, April 19, 2008

draft autosaved

oh 5:30 AM sekali lagi tak tidur tidur. bak kata pepatah 'sekali tak geti nak tidor awal maka berkali-kalilah akan jadi lagi'. cibai, everytime aku dah berbaring macam kona baring baek-nya kat atas katil tuh ada je bende jadi. usually bende yang menyebabkan aku kene pegi tandas dan cuci bahagian antara perut dan kaki lawlz. perlukah aku bukak lagi call of duty 4 yang sekarang nih sentiasa ditugaskan sebagai penawar kebosanan-ku instead of like say, a live real-life woman?! d'oh.

pagi-pagi nih letak lah kat winamp lagu sweet jane velvet underground, layan ye? daym. kalau tidur lambat sebab tenet dengan awek kat handphone takpe jugak adalah faedahnya dan obviously tak ah loser kan. argh losernya aku. nak kata muka tak hemsem salah pulak pasal ada lah iras iras seth rogen. tapi adik penyangak, seth rogen tak hemsem pon? argh you shadap.

tengok tuh cakap sorang-sorang. losernya. tengok tuh, komen penulisan diri sendiri, lagi lah loser. bosan lak lagu nih dah layan berbillion kali, sila tukar playlist shuffle tengok apa keluar, oh stir it up bob marley. boleh lah tuh, feeling doh.

perlukah aku pergi beli mee hoon ganja kejap lagi? entahlah. nak terkencing pun ada. boxers berlobang. lobang besar lak tuh. kalaulah rajin pagi-pagi drive pergi swimming pool layan berendam. kalau ada jacuzzi dalam bilik nih chare jugak, malangnya bilik aku ini pun dah memang saiz satu jacuzzi. kalau letak kipas kat lantai banyak-banyak, pasang kuat-kuat, pastuh isik air satu bilik, dah buleh jadik jacuzzi pun kan? kenapalah aku fikir-fikirkan bende macam nih. nak kata aku layan ganja tak, yang aku layan mee hoon ganja, ganja dalam istilah tuh hanya metafora sahaja. okay.

cuba tengok series of gambar nih, agak horror tapi klaka pun ada:
lawlz zomg iz trapz?

shiki no uta minmi. lalalalala kabuke bukake kakashi cum cum cum paradise.

cuba tengok gambar nih:
lawlz sangat seksi kan singa gunung ituh? kalau aku ada awek agaknya camtuh lah awek aku. sambil aku yang hodoh dengan hodoh-nya baring atas sofa. awek aku atas aku sambil buat muka sexy dan protektif. macam wahai betina-betina lain nampaknya jika berdekatan dengan penyangak-ku takkan kulepaskan kamu dengan mudah, malah ado kpalo yang nak kono puleh nih. padahal aku setia jeh.

f-jam adam f. tetapi, namun dan walaubagaimanapun, kalau aku adalah seekor racoon (atau apapapun binatang seperti ini gamaknya).

inilah kerja aku setiap malam~~~~~~~~~~~~~~~~~~







lupe fiasco - paris, tokyo (lagu nih layanz), spank rock - loose (lagu nih layan, club the fuck out). tetapi, namun dan walaubagaimanapun lagi, jikalau (dan sememangnya) aku manusiawi, apakah kerja-ku setiap malam?

sudah tentunya...............

2 comments:

green apple said...

hey, i was blog hopping until i stumbled upon urs, boleh layan gak la entry ko nih. agak kuang hajar jugak bahasa dia. bagus!! inilah yang kita cari.

btw, gambar mandi secara berjemaah kat swimming pool tu, yang mana satu tuan punya blog?

penyangak said...

mana ada bahasa saya kurang ajar, anda menipu anda menipu saya tertipu. bahasa saya sangat fucking polite and soft spoken and melayu terakhir i fucking swear. anyway, gambar itu takde kena ngena dengan tuan blog, cuma untuk menunjukkan betapa loser nye tuan blog itu sahaja harap makloom. btw terima kasih kerana membaca, saya akan membaca blog kamu juga. selamat malams.