Tuesday, May 20, 2008

pulling me up to the clouds

agak pelik drive sambil bukak tingkap tengah tengah panas tapi tak berpeluh langsung langsong. lagi pelik bila jalan kaki tengah tengah panas tapi tak berpeluh langsung langsong. ada sikit sikit je keringat peluh yang kering sebelum before aku sempat nak lap pon.

pelik lagi bila seorang yang bersuara macho kerana sebab demam dengan infeksi infection tekak macam aku nih beli makanan banyak gila kat pasar tengahari tuh. macam, yo, patut orang tak sihat nih takde selera, apecite doh?!

kelakar dua dua kepelikan itu bagi aku. aku ada sakit peluh banyak tapi bila cam demam peluh tak keluar, so kira macam sebab sakit aku jadi sihat dari segi lain. tapi macam ah bagus tak keluar peluh, lagi lah bahaya kot. cam banyak sangat bende nak keluar tapi tak keluar, cam terpendam je. last sekali dia keluar dengan air kencing, habis air kencing kau masin, kalau kau kencing kat kolam ikan air tawar meloncat keluar lah ikan itu macam eh babi! nih sungai ke laut?!, pantek tol. kalau cam kari mamak tuh tak cukup pawer, rasa rasa cam malas nak mintak mamak tuh pawerkan, bukak jelah zip kau tuh lantas..........

anyway. mengenai selera, memanglah betul kalau sakit memang takde selera. tapi sejak kecil kecik lagi aku dah dapat selesaikan kebuntuan ini.

memang ah takde selera. lagi lagi pasal deria bau malfunction kejap kan. tapi dia camnih, memang masa kau tengah demam dan lemah tuh kau tengok makanan cam malasnya nak makan siot, malasnya nak masukkan bende dalam mulut semua, bla bla bla. tapi once kau dah makan, kau akan ada selera sikit, melalui deria lidah, and makin lama kau makan kau akan lupa kejap yang kau tengah sakit. jadi masalahnye ialah is that first bite je, once kau dah get through that tadehalnya kot. macam menjilat erm, menjilat apa ah, haha kau piker sindri larkh malas adik nak memikirkannya. tapi demam demam nih horny pun leh tahan, cam horny leh buat lupa demam jugak. camtu camtu ah. pemende lu nih mat.

8 comments:

Banyak Songeh said...

Ngee. U're funny. :)

Pourpres~ said...

Eleleleh, menagih simpati. Tak sakit pon sebenarnya. Tsk tsk

penyangak said...

tq banyak songeh. eleh pourpres, kau tuh rempit jangan nak kecoh. haha. itu je statement aku. rempit rempit rempit! rempit! remp-it! lenjan! lenjan! rempit!

ohnoaini said...

wahkugeahkuhukgahukugekuhaga

penyangak said...

meghiah golak ekau eh. kalu bleh inkorporate 'r' sokali dalam golak tuh eh baghu ganeh.

Pourpres~ said...

kimeks. Kau panggil aku rempit lagi aku sula kau

ohnoaini said...

wkrkahrehghwrgkahgrkahegrkweghew

basket.

susah gile sial.

penyangak kamu hebat. aku suke kau.

penyangak said...

whaukgeahkugkuaga aku relek je buat dalam suku saat wuakghkeahgaeukga whaukgeaga whakgheakhguka sesuke hati aku je nak gelak cannih wahukgeahukgeahrhakurahkrhakrhakhgaa. elelelelelle pourpres tak baik sula sula, kau ingat nih cannibal holocaust keh.