Wednesday, May 28, 2008

goodnight girls

so aku gi mamak ituh/ittewh.

untuk petama kali, kali nih aku tak amek nasik beriyani dengan sambal, instead dengan pasangan sebenar nasik beriyani, kuah-kuah yang menonggeng menunggu untuk dijamah rakus.

pastuh sebab aku lapar sangat, tak makan dari petang semalam dowh, aku order sekali rojak.

aku duduk kejap tunggu rojak. nih kira time a few minits seblom orang dari lunch hour sampai. tak ramai orang.

ada couple kat belakang aku tengah berjimak cam 'ahhh bang! tunggulah sayang! ahh ahh ahhh! apa lah sayang nih! cepat lah sayang! ahh sayang! sayang nak gi mana tuh? ahh!', apa lanchau tah.

mamak yang control pengkalan nasi kandar (kalau ada mamak lain tengah berlegar kat situ masa aku tengah datang sekalipown tetap mamat nih gak yang tekapai-kapai datang amekkan nasik, maknanya dia jeneral bahagian ini) tengah sangap tros dia start lah gaul kuah kuah kat situ. memang logik ada kuah yang bagos kalau gaul, tapi dia boleh plak belasah gaul sekali daging-daging yang kering tuh, macam, okaylah aku faham kau sangap, kalau aku takde keje ada aku amek satu lagi nasi kandar nak hilangkan sangap kau tapi takpe ah cukup ah dua bende nih ada kembung perot aku layan jap lagi sambil sambong tengok cerita the krays.

rojak aku siap. time tuh gak orang-orang dari lunch hour dah sampai. couple yang tengah asyik membuat hubungan kelamin kat belakang aku tadi pon dah senyap-senyap ala-ala kaver. mamak jeneral pengkalan nasi kandar pun dah campak sudu kuah pastuh capai sudu nasik cam 'boss, makan?'.

seblom bayar aku kasi angkat satu tin 100 plus dulu.

senyap je tempat nih. cuti skolah eh.

yeke. ye kot.

argh.

tableh blah pagi tadi layan awekz-awekz kat facebook. asallah chumel sangat dowh.

now enjoy tha anteatahz:-



6 comments:

IS AHMAD said...

the way u put it... thanks for making me smile out of no reason today in the midst of everything grey in my day :)

Pourpres~ said...

BODOH. Tapi gamba last best. BODOH AR TAPI CIBAI. hahaa

The Rhymeweaver said...

aku menunggu bila org nak wat gambar tapir (tapier kata org puteh)

green apple said...

kat mamak pun nak bermesraan...

penyangak said...

aku tatau apa aku buat tapi tq is ahmad. kau lah bodoh ar tapi cibai porrrrrrrrrrrrpres. tapir zaman ujang bleh lah ritmaweaver. biasalah akak epal hijau orang bercinta, aku jealous je itu je jealous jealous jealous T_T

aku lalok nih baru bangun tidur. kena fresh nak merempit nih weekend kan. remmmmmmmmmmmmmmmmm. rem rem remmmmmmmmmmmm.

thinker bell said...

giler. terencat akal. hahahahahahhahahahahaha. gua gelak2 ni kat opis cam haram.