Saturday, September 20, 2008

rendem suvay

1.When you looked at yourself in the mirror today, what was the first thing you thought?

LYF IZ RIZK, CARNAL?!?!?!?!?!

U MESS WIF ME FAMILIA U MESSES WIF ME, PINCHE MAMON!

U WONA DANCE?? U WONA DANCE??!?!??!! I KNOW TOON CALLD STIK-N-CUTTT-EESSSEIIIIIIIII

ps: aku sedar aku hensem.


2. How much cash do you have on you?
cukup untuk hidop, bruv.

3. What’s a word that rhymes with “DOOR?”
kotor, jubor (kalau accent kau pelik), whore, eh cipet dia mintak satu word je ah burduh.

4. Favorite planet?
apo masalah ekau jang?

5. Who is the 4th person on your missed call list on your cell phone?
kalau kau berak kau cebok sendri, kalau hal orang jangan kau sebok-kan diri yadadameen?!

6. What is your favorite ring on your phone?
aku tableh letak lagu yang aku suka as ringtone sebab aku tak suka di-call and bila lagu yang aku suka keluar everytime aku di-call nanti aku start-lah benci lagu tuh, dowh.

7. What shirt are you wearing?
tak pakai shirt, aku suka raba tetek sendiri.

8. Do you “label” yourself?
pemende luh mat.

9. Name the brand of your shoes you’re currently wearing?
TIMBALAND MUFUCKA! kain pelikat and timbaland. sebenarnya aku tak pakai pun kasut nih selain untuk bergaya and sekarang aku kat rumah dan takde sebab nak bergaya kecuali kalau aku gay dengan diri sendiri, tapi kesimpulannya aku nak show-off je timbaland aku.

10. Bright or Dark Room?
aku suka terang, terang gila lampu puteh macam kat mamak. baru bleh teringat tosai bawang cicah kuah putih tuh sorang-sorang kat rumah sambil air liur makin kering.

11. What do you think about the person who took this survey before you?
aku tak tahu dia siapa, aku tak kesah dia puasa ke tak, aku tak kesah samada dia pergi kerja ke dia amek mc ini hari, aku tak kesah kalau dia suka cendol ke tak sebab kalau dia tak suka terang-terang dia bongek, aku tak kesah kalau dia guna bank maybank ke rhb ke atau dua-dua ke walaupun rhb nye imej baru gila lemau, aku tak kesah katil dia single ke double, aku tak kesah samada dia rasa bila laki bagi perempuan bunga itu pointless ke tak, aku tak kesah dia suka donat ke tak sebab aku tak suka donat sangat kecuali kalau ada daging dalam donat tuh, aku tak kesah dia guna pencuci muka apa sebab kalau dah handsome macam aku nih kau cuci lah muka guna muntah ayam sekalipun tetap handsome, aku tak kesah dia ada blog ke tak atau dia jawap survey ini secara manual dengan tulis atas kertas guna pen, wkahugeakhuaukhga gila kuno, dude this is 2008 weyh, pen dengan kertas tuh jual kat kedai antik SYUDEH whakugueakkgheakuhgeakuga.

13. What were you doing at midnight last night?
sentuh diri sendiri. biasalah muda-mudi nikmat duniawi. diari seorang loser yang takde perempuan.

14. What did your last text message you received on your cell say?
mana leh bagitau dowh, sometin bout preference of sexual position you know who you are mi prempuenz.

15. Where is your nearest 7-11?
belakang gerai burger wkhaugeahukga jawapan bodoh siak dah tentu semua 7-11 belakang burger.

16. What’s a word that you say a lot?
tu ah pasal.

17.Who told you he/she loved you last?


SERENTAK! boleh?!?!


18. Last furry thing you touched?
mah bawls. okay takde ah furry sangat, bulu dia macam pendek-pendek camtuh sebab aku suka cabut. come to think about it, aku dah lama tak trim or shave, zaman sekarang nih aku cabut je, REAL MEN DON'T USE TOOLS.

20. How many rolls of film do you need developed?
eh sori sket nih zaman digital. aku benci orang-orang yang ada kamera sebab aku takde kamera. mahal dowh kamera. belikanlah aku kamera, siapa nak jadi suga mummy aku? aku tak mintak banyak, cuma sejambat kamera, and 1 million pounds. sebagai balasan aku jadikan kau sugamummy aku, dengan syarat, kau ida nerina. huhu. tapis tapis jangan tak tapis.

21. Favorite age you have been so far?
zaman pakai baju ketat belang-belang makan maggie petang-petang, tengok vijaykhan blasah orang, tengok faizal hussein usha anak dara orang, tengok jackie chan mabuk sorang-sorang. buat gaya mat mot depan jiran sebelah sebab ada awek cute. padahal adik member aku yang kat sebelah tuh je. member aku tuh buruk je. tapi adik dia putih dan cute. aku naik bmx rim plastik merah sambil berdiri. syuko setlah membesars aku tak terjebak dengan kerempitan kerana basics dah ada. erm. main tutup botol dengan kayu eskrim. bawak tenggiling beku takutkan orang. naek beskal kemana-mana lalu kampung lalu pekan. main panjat-panjat bukit. beli ding dang main mainan yang bodowh tapi best. buat pistol guna lego. dan macam-macam lagi.

22. Your worst enemy?
keterunaan-ku. anytakersladiesonlyplztqttylbyz.

23. What is your current desktop picture?
wu tang clan.

24. What was the last thing you said to someone?
ok byez.

25. If you had to choose between a million bucks or to be able to fly what would it be?
sejuta rm takde ah banyak sangat. leh terbang ah dowh. kalau kau leh terbang, macam fuck, kau leh jadi courier ke apa ke, charge lebih-lebih sket, lama-lama kau leh jadi lebih dari jutawan dowh. "LU FIKIR SENDIRI".

26. Do you like someone?
sebenarnya takde, takde langsong, takde fokus, takde ambition, takde target, takde aim, takde crush, takde perasaan, aku robot brrt, mana ada robot bunyik brrt bodowh. tapi "modal" sentiasa ada, yadadameen? kautahuapakumaksudkan? whaukgueahkuga mesti ada punya, siapa-siapa pun buleh, sesiapa yang dipilih mesti rasa honoured, kan kan kan.

27. The last song you listened to?
ITU LAGU LARGH APA KAOW SEBOK!


tapi ini lagu salu buat aku mellow:

swv - weak

2 comments:

Pourpres~ said...

statement2 teruna kau sangat comel. hahaha.

penyangak said...

macam rupa aku gak ah.