Friday, September 12, 2008

don't fight the power, sodomize 'em

baru hari nih rpk kena tangkap bawah isa sebab apa entah, aku pun tak tahu. kalau betul sebab hina nabi kenapa tun mulia tuh tak kena isa masa dia cakap bela janggut sunnah nabi sebab dulu takde gilette?

asal baru-baru nih melayu lanchau (nanti akhirat nanti jangan lupa pakai baju melayu so that tuhan tahu kau melayu, buleh?) yang cakap 'cina pendatang' and 'cina jangan nak jadi cam yahudi' tuh tak kena isa? tapi memang betul apa dia cakap, cina nih semua pendatang, lainlah melayu, melayu semua timbul daripada tanah malaya macam orc dalam lord of the rings. pastuh lagi bodoh, typical melayu semua bende tak betul dia cakap yahudi, "tak sedar ke berapa orang nabi yang dia (patut) sanjung dari kaum yahudi" (paraphrase dari hishamuddin rais). tak sedar yang masalahnya bukan yahudi tapi zionis (apalah salahnya orang tuh kaum yahudi, larry david yahudi, woody allen yahudi, diaorang cool je dowh). and zionis dengan kau tak banyak beza, wahai melayu. melayu kat malaysia nih bukan mudah lupa, tapi mudah tak ingat - bongok tak ingat.

bukannya aku wish isa upon these cunts, tapi saje je for the sake of argument dowh.

bengang siak. rasa macam nak keluarkan kapak aku dari stor pastuh cantas semua pokok-pokok kat taman dekat rumah aku nih. tapi kang brader-brader mppj takde kerja pulak. macam lawyer kat negara nih lah, tak lama lagi takde kerja lah. ye ah, apa susah, rasa macam nak tangkap orang, tangkap jelah guna isa. takyah lah guna law ke apa lanchau ke, takyah guna lawyer hakim semua nih buang duti buang masa je. kita mansuhkan rule of law and guna isa je sepenuhnya apa susah. jimat duit, buleh naikkan sikit subsidi minyak kan kan kan? takpun buleh booking tiket secara bulk incase mp-mp kita nih diperlukan lagi untuk lawatan sambil belajar pasal pertanian.

kalau korang pandai sejarah (bukan buku teks sejarah tapi sejarah) atau korang tak pandai langsung sejarah (example aku) tapi selalu baca blog yang ada mention pasal sejarah mungkin nampak pattern-pattern may 13 1969 kat sini. bila kerajaan akan create chaos buat orang bengang. kang semua pergi jalanan. gaduh sana sini. tapi jangan ah derang nih kepala otak tertinggal kat zaman jahiliyah, rakyat sekarang tak gelabah sangat dah. semua dah muak je.

kau rasa kalau mamat agen cia-cina-yahudi tuh take over buleh change for the better ke negara nih? aku pun tak tahu dowh. siapa tahu. semua orang buleh janji, tuhan je tahu.

apa-apa hal kote-kote umno yang kontrol negara nih sekarang (bukan semua umno jahat okay, yang kat atas tuh jahat), semuanya zionis. kau tahu apa perangai zionis? orang cakap dia racist and dia clearly racist, tapi dia tak setuju and yakin je ngaku dia tak racist langsung, sounds fucking familiar?

fuck all y'all.

*sumer di strikeout atas dasar "hati hati" (lalz) - j/k (lalz).

5 comments:

amir fififudin said...

heheh. weh tek, kau ingat tak aku penah tanya kat kau lagu lama yang carefree nyanyi dengan tajok bayangan tarimu tu?

aku dah jumpa weh original dia.
akhirnya... pantek lepas dari hati tu aku tak de dengar litefm langsong.
jadi aku berjaya dengan usaha sendiri. tajok dia shadow dancing - andy gibb. kau pegi carik ah.. sedap!

hati hati said...

hati hati bro.. kang raya dalam jail pulak

penyangak said...

nanti aku cekidoot fifi.

hati hati. memang susah nak takut kat tuhan je. but bila kau dah start takut more than kau respek ketua-ketua kau, that's when you know they need to go.

hati hati said...

yelah.. berani berani jugak..tapi kalau dah mencarut segala.. ko ingat blog ko ni orang tak baca ke?

ko muda lagi kan.. masa depan cerah.. fikir fikir kan..

penyangak said...

BY THA POWAH VESTED IN MEH I BANISH J00 TO OBSCURITAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!