Friday, September 26, 2008

kenapa orang cakap raja farah tak lawa?

memang dia tak lawa ke?

shit aku tak pernah tengok in real life.

buleh tak at least 1 or 2 of my 3 readers confirm this.

dia tak lawa ke doh?

aku kene tukar perempuan ke skarang?

cibai ah situation nih.

dah 2 tahun aku tak mandi. perlu ke mandi? aku rasa tak payah dowh, aku rasa bau badan yang natural nih lah perfume yang paling mujarab. korang tak terfikir ke bila tak buat satu bende, bende tak elok jadi, tapi bila kita tak buat satu bende tuh long enough bende yang tak elok tuh akan cancel out itself and instead kita dapat the other end of the spectrum which is better than apa akan jadi kalau kita buat satu bende tuh semata-semata supaya bende yang elok tuh tak jadi. fahems?

dah 3 tahun aku tak shave, tapi takde facial hair pun kat .. kat apa ah? oh kat muka aku (duh obviously, sebab tuh lah nama dia facial hair bodohnya penulis) (fuck off), asal aku takde facial hair? aku nih sebenarnya perempuen ke? tetek ada, mana pantat? ke bahagian yang macam pantat between testis dengan bontot nih pantat sebenarnya? tapi takde rangsangan pun. tak aku bukan perempuen kot, cuma laki yang tak cukup hormon chuck norris. loser betol ah.

dah 10 tahun aku duduk kat basement cave nih. tapi aku takde rasa macam batman pulak, walaupun rupa aku ada macam christian bale sket. takde kelawar pun kat bawah nih, kelawar pun tak se-loser aku duduk dalam confined space 10 tahun. freaks come out at night tapi aku tak come out at night sedangkan kelawar pun come out at night.

dah 8 hari butler aku tak datang hantar makanan ruji dan keperluan lain. maybe next time aku suruh dia bawak perempuan, so that aku leh squeeze all her vaginal discharge. should make a better emergency meal than my own cum.

kenapa baru setengah tahun aku tak sentuh pubic hair, tapi dia dah jadi macam hutan kat bawah tuh? kenapa the same thing tak jadi kat facial hair aku? kenapa kena ada hutan kat skrotum and konek? mesti ada sebab-sebab tertentu, tak tahu ah kalau scientists dah find out why. nak kata because of cosmetics tak leh gak unless malaysia nih nudist colony. bukannya orang nampak pun dowh, unless ah kalo hutan kau tajam sampai jeans kau koyak bila kena.

bende-bende yang aku tulis nih semualah justification kenapa tak semua bende yang lalu dalam otak kita nih akan surface luar daripada dia. macam apebenda dowh. maybe kalau aku ada awek ke buleh lah aku confess semua bende pasal bulu dan lain-lain nih kat dia. bagus gak ada awek, leh cerita pasal bulu skrotum kat dia. dia pun leh cerita pasal bulu dia, samada bulu dia style ramos ke, ex-gf aku nye dulu dia cakap pubic hair dia ada bentuk heart which is obviously a fucking lie but itulah tujuan gf, menipu untuk buat balak rasa bangga dengan pubic hair diaorang yang ada bentuk heart. tapi macam ah aku nak bagitahu kat homies aku ke yo what up homies mah girl be having heart-shaped pubic hair yaw?! and then homies aku macam bagi high glock (high five tapi guna glock sebab we gangstuz nameen) kat aku and like DAYM BRUV U MED IT1!!1!!

and then dah tentu gf aku takkan bangga kat homegirls dia sebab balak dia lahap cum sendiri kalau lapar and then cungkil pantat perempuan lain for vaginal discharge just for a change of emergency taste. unless kalau homegirls dia kinky then buleh lah aku fuck bestfriend gf aku ke. fuck fuck fuck, itu je kau fikir, kau puasa tak hari nih? kalau kau puasa bagos lah, at least kau takyah ganti walaupun ala kadar je pahala kau dapat nanti. kalau kau kena ganti everytime kau kurang kan pahala puasa tak ke complicated.

memang complicated doh.

hujan nih macam manja-manja dengan aku lak. kejap dia hujan kejap dia tak hujan. aku keluarkan kain dari washing machine pastuh letak kat luar sebab tak hujan lepas tuh tak hujan.

tapi itu tak kesah, aku lagi tension bila sedar aku hidup dalam THIS NEW MODERN WORLD!

WHERE ALARMS RING EVERY SECOND!

WHERE YOU CAN ONLY SLEEP AS MUCH AS TILL ONE OF YOUR NEIGHBOUR'S ALARM IS TRIGGERED FOR NO FUCKING REASON.

lepas bukak aku nak gi beli router satu antenna, kau rasa cukup ke untuk rumah satu tingkat? cukup kowt.

selalunya bila balik lepas majlis ke or some social gathering ke apa and then balik dalam 1-2 am, kalau dalam kereta mesti aku rasa cam nak dengar r&b pastuh sing along dengan kuat.

sing along sekali dengan lenggang lenggok vokal r&b dia tuh pastuh macam perasan kau nyanyi best padahal yang kau dengar best tuh suara mamat yang tengah nyanyi tuh bukan suara kau, suara kau sumbang tapi sebab kau pasang lagu tuh kuat tak noticeable, mamat tuh nye nyanyian kira macam kau nye pitch corrector or some shit. haha gila loser kegiatan nih. PROPAH LOSARAMA DETECTED! 5 SECONDS TO POINT-OUT 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. HAHA YOUZE A LOSAH! YOU HAV BIN POINTED AS LOSAH!

fuck gila. zomg pwnt.

aku tak hisap ganja tapi aku macam paranoid ada orang tengah ring bell. macam bunyik tuh asyik ulang-ulang kat kepala aku. dulu paranoid alarm rumah aku sindri bunyik sampai kadang-kadang bangun tidur teros turun bawah pastuh takde apa-apa. tapi aku dah cut off alarm yang annoying nih. sekarang bell pulak. sebab aku tak dengar kat sini.

tak leh ke ignore je. memang betol ignore apa-apa pown lagi bagos.

tapi tuh ah.

apa?

tuh ah.

tuh ah apa?

tuh-ngaow!

tak kelakar.

tuh ah.

piss off.

pissssssssssssssssssssssssssssssssss. URINE SPLASHES ON FULLY CLOTHED CUTE JAPANESE CHICK.

aku nak try tengok movie nih, tv series tuh, documentary tuh tapi macam tak leh concentrate. concentration aku dah macam just buleh concentrate kat porn, itupun kat part-part yang best and up until aku cum ah of course. by that time kena recharge balik and between those times maybe ada chance sikit leh concentrate nak tengok bende balik.

tuh lah, the effectiveness of a man's actions is dictated by whether he has jerked off in the last few minutes.

a man can only have a clear mind up until the dick starts to re-harden itself.

macam-macam lah falsafah yang buleh kaitkan dengan bende nih, takyah tanya ahli falasah, apa diaorang tahu, diaorang cuma spend years study falsafah, kita nih yang spend years study bende yang difalsafahkan. dasar bencong!

ek eh sayer nak gi memancing, crotz banget! peace!

8 comments:

NeEM™ of Suicide Park said...

My fren cakap dia biasa2 je.

I prefer Jessica Alba. or Sari Yanti.or Maya Karin.

Pourpres~ said...

takde la tak lawa. bole la cari makan. cukup la kais pagi makan pagi kais petang makan malam. takde la boleh join korum orgy dalam fantasy lesbian aku.

penyangak said...

jessica alba sudah curang sama aku. sari yanti punya payudara wow menawan, manteps bangets. maya karin suam suam jelah. apakah maksud 'suam suam', adakah certain bahagian pada badan dia yang 'suam suam' kita biarkan ianya menjadi suatu misteri.

kau tanak raja farah dalam korum orgy lesbian fantasy whatever kau? kau gila ke? bontot dia pejal tau. fuck man korang berdua tipu! tipu! tipu! raja farah lawa! menawan! cantik! tertarik! da bomb! meletup! aku mau meletup dalam dia! lalz.

Kulasegaran Thanagarajah said...

Bulu kt muka x lebat xper.
Janji bulu konek heavy.
Siapa ckap bai roti yg bulu muka tebal-tebal, bulu konek dorang byk?

Tak hebat..
Tak hebat..
Mereka gagal!

Tapi klau popuan, aku cari yg kurang bulu kaki.
Bulu kat vagina dia gerenti lebat.
Lepas tu kau try selam muka kt kawasan pubic sambil tarik nafas sedalam-dalam yg mungkin.

Ekskuwizit!

NeEM™ of Suicide Park said...

Tanak, R.Farah won't be in my lesbo fantasy. U can have her.

fallen angel said...

gua penah minum dgn dia kat mamak. dia ok la.tak la cun sgt.mekap tebal.tp gua tak kisah tu. yg gua kisah ialah dia bosan. bosan.

penyangak said...

ok neem i'll have her, nanti dia tanya aku kenapa aku dapat dia aku cakap kat dia kau kasi. lalz.

oh dia bosan ke? aku rasa tak penting sangat tuh kot asalkan dia geti moan cukup kot. makeup tebal tuh agak tabley blah lah.

aku suka pempuan yang tak pakai makeup sangat or pakai sikit je pun takpe, but then again, kalau awek makeup tebal kangkang kau sodok gak kan. aduh. mari berpantun!

Subuh Kiamat said...

Yo Haq, What's Good?
Lama tak jumpa, but I've been following your blog for a minute now.

Jadi kali ni Raja Farah jadi bahan....