Monday, September 22, 2008

15 random facts to prove that i'm not random

magenta tag aku itu ari. terima kasih puan, aku suka kena tag.

#1 aku penah ada hummer
bukan hummer ong kaya yang kau salu nampak kat hatamas tapi military hummer:


masalahnya nak menten susah bende nih, dah lah mahal. pastuh evytime aku drive mana-mana aku gatal telor nak pegi offroad. macam tahun lepas, aku tengah drive kat jalan telawi elok-elok, tiba-tiba tau-tau aku dah merantau drive ke dalam food court tuh. abang nasi lemak sound weh parking kat bawah bodoh, aku buat-buat blur dengan muka innocent. 2 minit lepas tuh derang kejar aku dengan pisau potong sayur, aku tak leh lari so aku just mengangkang and aku jerit BOYI BOLOOMEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!. derang terkujat and aku teros masuk hummer aku and belah dari situ.

arituh aku tengah drivin' down the block like what else shud a brutha doo its saturday its saturday the heat might smother you drivin' down tha block low end low end theory tape in open up the trunk ba-bass crazy kicking, kat area area penchala link, sedar sedar aku dah ada kat hutan simpan bandaraya johor bahru, teros aku gerak arah singapore sebab nak layan murtabak.

tengah aku ghairah macam tengah senggama layan ittew murtabak ada mamat singapore macam polis polis sikit tegor hello mister u cannot park here maar this is not jb can park anywear one! aku merajuk and drive balik kl.

tengah lepak dengan hummer aku kat midvalley lepas tengok wayang citer lord of the rings. masa nak masok parking aku telanggar had tinggi tuh, sakit bumbung hummer aku, aku teros usap-usap, sion.

sebulan lepas tuh aku tengah sandar kat hummer aku macam david haselhoff (what). tiba-tiba hummer aku cakap i have someone else it's over between us. aku kuciwa and aku makan nasi beriyani + sambal + ayam goring banyak-banyak.

so basically hummer aku churengz, kalau tak aku bawak hummer je skang nih mesti korang smwa impressed. tapi takpe kereta aku skang lagi lawa, ala-ala fauziah latiff.


#2 slalu aku cakap kat orang awek aku raja farah dengan nada cam aku buat lawak, tapi sebnarnya dia memang pernah jadi awek aku.
tekejut tak? tuh ah jangan pandang rendah, walaupun aku hensem tak semestinya aku tak leh score awek cam dia (ayat nih tak logik tapi wgaf lalz).

sebelum aku jadi orang kebanyakan dulu aku pernah jadi manager kompeni besar. aku bawak bmw 8-series (what) gi mana-mana. pergh, harituh dalam building tuh aku nak pergi toilet yang one floor down pun aku bawak kereta aku, aku gi kereta aku, aku bawak dia kat exit parking yang lagi dekat dengan toilet tuh. selamba je aku parking kat tempat parking reserved orang lain.

tengok-tengok rupanya itu tempat parking balak raja farah. elok-elok lak time aku baru park mamat tuh baru balik dari lunch, dia nampak aku, pergh berasap muka dia. dia kejar aku teros dia bedok aku cukup-cukup.

malam tuh aku tengah merana sorang-sorang dengan pelbagai jenis lebam dalam bilik tiba-tiba dapat call. rupanya raja farah, dia nak mintak mahap untuk balak dia yang sengal tuh. kitorang terbegayot kejap, dia terpikat gila kat aku bila aku start rapping verse 2pac macam fuck yow bitch you fat mutha fucka! dia cam tapi awak tuh yang patot kene kutuk awak tuh biggie bukan 2pac tros kitorang dua dua gelak manja and tak lama lepas tuh tros phone sex.

tapi since call tuh dia dah tak call lagi. aku pun tak call balik sebab dia call guna handphone balak dia (woot woot in the butt aku phonesex dengan raja farah yang guna handphone balak dia) (actually that sounds a bit gay) (tapi takpe, hakikatnya aku hensem).

2 bulan berlalu, tiba-tiba ada nombor aku tak kenal call aku, gupenya raja farah nak ngadu kat aku pasal balak dia. dia cakap dia lonely and dia nak merajuk dengan balak dia selama 6 bulan. so aku jadilah mercenary boyfriend dia for 6 bulan. lepas 6 bulan dia tak contact lagi. ada sekali dia contact kejap tapi dia dah cam lain dengan aku. sms kejap tuh pun dia dah macam lain and malas nak layan, maybe dah baik habis dengan bf dia and nak lupakan existence aku. lepas tuh call ke sms ke apa ke dia dah tak layan. evytime aku add dia kat friendster or recently facebook tak pasal-pasal dia akan cancel account dia or delete aku. last sekali aku givap.

and sekarang dia dah jadi pelakon. wauhkghkeahkuga. logik tak cerita nih. pathetic and sedih pun ada dowh lalz.

apa-apahal aku saje carik alasan nak letak gambar dia kat sini wakuhukgea.

sila sila encik penyangak, sila letak.

oh terima kasih encik suara dalam otak.





CROTZ BANGETZ!!!!!!!!!!!!



#3
aku rasa kain pelikat = invention tebaek manusia.


#4 aku suka minum susu.
kat ofis aku dulu-dulu ada sorang perempuan nih tetek dia besar, dalam otak aku aku bagi dia nickname susu besar. whaukhgeaukhkuga.


#5 aku suka tengok muka dengan belakang (upper) perempuan.
tetek dengan bontot tuh memang lah suka jugak, itu lumrah jantan, tapi maksud aku, fuck macamana aku nak eksplen neh, klurgkh lalz, i mean i mean i mean selain daripada bahagian-bahagian yang obviously menjadi attention arkh (termasok pantat) (kau ingat pantat tak leh nampak dari luar?) (jangan underestimate power lelaki) (wakhgeahkueahgka).


#6 aku suka dengar lagu jiwang meleleh.
sebab eventho aku sebnarnya mexican + african + welsh + cina bukit + india estet, aku grow up mostly dalam environment melayu.


#7 member aku cakap kalau aku hisap gam aku buleh pegi kedai runcit sambil terbang macam aku helikopter.
aku pun cakap kat dia tapi kalau kau naik helikopter kau tak buleh pegi kedai runcit sambil hisap gam.

dia tumbuk aku. dia cakap asal plak?! kalau aku bawak gam naik helikopter tuh pastuh aku suh abang pilot singgah kedai runcit?! bongong!

aku betah balek, aku cakap kat kedai runcit mana ada helipad.

dia tumbuk aku lagi. dia cakap kat mana-mana pun leh landing, kat atap ke.

aku betah balek, aku cakap mana leh, kau tahu ke rules-rules bawak helikopter?!

dia nak tumbuk aku lagi tapi terberhenti jap sebab betol gak apa aku cakap, macam ah dia tahu rules-rules bawak helikopter kan, mana lah tahu memang tak leh nak landing mana-mana je pon. apa dia ingat dia presiden amerika, jangan nak berangan ah, iq tinggi nak jadi presiden amerika kununz.

tapi last sekali dia tumbuk aku gak.

argkh.


#8 aku suka tengok perempuan body baek tonggeng.
cist, siapa tak suka bodowh. dasar lemau.


#9 lepas darjah 6, aku tak pernah gadoh lagi, aku orang yang peace.
masa darjah 6 aku gadoh pasal bengang lepas semayang jumaat mamat nih curik sejadah aku padahal aku bukan guna pun sejadah tuh aku guna sebagai cover masa keluar rumah padahal nak lepak playground tepi masjid. maaf tuan-tuan dan puan-puan, saya darjah 6 masa tuh apa saya tahu (kononnya sekarang cam tahu sangat).

tapi aku bengang gak and bengang nih dia merembes sampai kat padang sekolah esok-nya.

aku kalah sebab aku gemuk and lembap, dia kurus and laju elak sana sini. tapi semua orang sokong aku sebab mamat tuh douchebag and aku loveable.

lepas tuh dah tak pernah gadoh. tak pernah orang carik gaduh, aku tak pernah carik gaduh, aku tak nak gaduh, aku tak suka gaduh, apa nak gaduh-gaduh, kalau rasa cam baran sikit, apa susah, lancap saja! kapal terbang tinggi!

bayangkan julianne moore tengah handjob kau. mesti stim. release! release! release! ikut resam gorilla.

apasal tah tiba-tiba kena bayang julianne moore buat handjob. tapi takpe ah, kata random facts duh. lagipon minah tuh dah tua, mesti tangan dia yang wrinkle buleh kasi geli lebeh sket, pastuh dengan accent english dia, mesti chare punya. kan kan kan.


#10 kalau aku bosan aku naek kuda tengah-tengah bandar.
aku paling suka lalu heritage row malam minggu. pastuh semua orang heran asal mamat nih naek kuda kat sini.

mamat-mamat jaga parking mula-mula semangat suluh sebelum diaorang realize apa lanchau nye kau nak suluh-suluh kuda suruh parking, kuda leh parking mana-mana pun okkay. lepas tuh diaorang cam buat muka bengong kejap, pastuh diaorang tersenyum and angkat tangan, aku pun angkat katana aku (oh aku tak bagitau aku pegang pedang ke) macam samurai sebagai tanda hormat.

awek-awek pelbagai kaum skirt itam kat tepi-tepi tuh macam mula-mula heran tapi last-last diaorang pun dah nak start manja-manja dengan aku. mula-mula aku cam prasan ah pergh mesti diaorang rasa aku nih cam macho pastuh nak manja-manja ngan aku sebelum aku realize derang sebnarnya manja ngan kuda aku sebab kuda aku konek besar. CHIST.

dasar aweks semuanya mau konek besar banget. takpe-takpe, aku akan charm diaorang dengan senyuman aku. not working, sedarlah wahai penyangak.

anyway, teroskan, lepas hujung heritage row aku kasi kuda aku makan sup. kuda aku suka makan sup, lagi-lagi sup ekor, dia kata sup ekor buat dia rasa horny. lepas dia rasa horny dia tinggalkan aku and teroslah awek-awek pelbagai kaum naek dia nak kemana entah, nak ke hotel kot. aku tak sure ah kuda aku tuh leh muat masuk hotel ke tak.

bila aku dah tinggal sorang, aku mula ah boring and tengok-tengok handphone, aku dengar lagu kat ipod. pastuh aku jalan sorang-sorang. kalau aku rasa macam langit nih dekat sangat aku start ah panjat pokok-pokok dekat dengan menara kl tuh. pastuh aku pergi zouk, aku masuk zouk, aku kencing dalam tandas, pastuh aku keluar balik.

bila aku dah keluar bouncer tuh macam bengang sebab aku masuk zouk semata-mata nak kencing je. dia macam APA LANCHAU KAU NIH KAU BAYAR SIKIT NYE MAHAL SEMATA-MATA NAK KENCING. aku angkat sikit katana aku. dia pandang aku 2 saat, dia tengok kiri kanan, dia senyum senyum cover sikit, pastuh dia gelak hihi, pastuh dia macam angkat tangan sikit, macam "hai", pastuh dia step back. TAU TAKPE JANGAN MAEN GILA AKU SAMURAI BWAARGHKH!


#11 kita semua kena ada movie yang kita suka tengok ulang-ulang.
masa aku kecik aku suka tengok teenage mutant ninja turtles 2, karate kid 1, enter the dragon, dengan return of the jedi ulang-ulang, at least sebulan sekali. dah besar tak aktif sangat, tapi certain movies kena ulang at least 6 bulan sekali, namely - blood in blood out, city of god, the big lebowski, super troopers, and a few moar. dia kira cam staple movie lah, atau movie ruji, entah ah.


#12 aku akan benci orang yang awek aku ada crush, walopun mamat tuh celebrity and awek aku just ada innocent celebrity crush, and also walaupun aku suka muzik or lakonan mamat tuh.
macam dulu, ex aku dania danielle cakap dia minat gila dekat faizal hussein. tros aku benci mamat tuh padahal dia lah fevret akter aku masa kecik. aku anti sangat sampai aku buat facebook group anti faizal hussein. lama-lama aku sedar takde maknanya macam ah dania kesah. aku amik decision untuk buat balik kat dia, aku start ah crush kat sorang artis nak kasi dania jealous.

tapi bila aku piker balik, dania tuh celebrity so macam hmm baru aku faham sebab apa aku jealous, sebab celebrity bila minat celebrity diaorang pun darjat sama so aku pun kenelah minat orang darjat sama dengan aku so dia pun buleh jealous. aku start ah minat sorang minah kebanyakan macam aku nih, kita kasi nama jessica lah. aku bwat-bwat minat gila dengan jessica sampai satu hari aku romen dengan dia. baru aku sedar yang itu semua sebenarnya aksi curang di pihak aku wahkughekaga. tros dania clash dengan aku.

sampai sekarang aku blame faizal hussein for break-up aku dengan dania danielle.


#13 masa aku kecik aku pernah jadi pirate pastuh breakdance sambil tebang pokok macam lumberjack.
WOOT WOOT MADDOX STYLE BADASS!

(aku tipu tapi bukannya korang tahu pun aku tipu).


#14 aku ada fobia kat almost semua bende sebab aku penakut.
infact masa tengah tulis entri nih aku tutup mata sebab aku takut blogger.


#15 aku baru sedar yang mustard ada jual kat supermarket, selama nih aku chuma leh harap merasa kat subway je or kat mana-mana yang ada.
lalz cannot go very.



..


aku tag siapa-siapa yang ada kat links kat tepi tuh.

4 comments:

Pourpres~ said...

lalz cannot go very. But aku gelak guling-guling baca ni. Good job!

penyangak said...

good job? bila kau nak kasi aku good "job"? wauhkgeahkuga lucahan insuaniatasian.

magenta said...

sebab ni aku tag kau. nak baca dan gelak2. ya, aku telah mempergunakan kau untuk entertainment. maaf zahir batin. lalz.

sapa raja farah kat entri paling atas tu? pompuan kat entri ni ke?

penyangak said...

takpe maaf diterima. aku pun selalu gunakan orang untuk beli nasi bungkus untuk aku masa dulu-dulu so karma wukahgeahkuga.

yelah yang gambar ada empat dalam nih, ituh lah raja farah. kau tak kenal ke? kau dah duk dalam hutan lama sangat masa untuk sampan diri keluar.