Tuesday, July 29, 2008

sepandai-pandai tupai ditebuk

aku try ah msg random aweks kat facebook since aku tengok member aku buat rilek je siap bleh dapat date semua.

aku cuma dapat "fuck off you fat loser"

oh takpe takpe takpe dia kutuk kita.

sampai hati.

takpe.

kau tunggu (ayat melayu bengang).

kau tunggu.

nanti aku kurus.

aku usha kau. aku dapat.

aku jolok kau.

aku creampie. (buat orang-orang macam that certain someone yang berlagak virgin padahal bukan yang tak tahu, creampie is fundamentally pancut dalam. the squeeze pussy and biar air mani keluar nampak macam creampie tuh pun could be a part of it. aku pernah beli cream pie semata mata nak cakap I BOUGHT A CREAM PIE sementara naik escalator, padahal bukan cream pie pun, cream cake kot. anyway harituh kat OU ada potato pie, nampak menarik, anyway).

ye aku creampie.

kau jaga, kau tengok, nanti anak kau muka macam aku.

suami kau heran camana anak buleh hensem padahal dia buruk, and kau pun apa kurangnya buruk.

haha.

take that.

nanti one day aku bawak anak kau keluar makan ice cream.

aku cakap "uncle nih lah sebenarnya bapak kau, kau adalah hasil daripada keceluparan dan kekurang ajaran mak kau"

"what uncle?" (budak budak zaman sekarang memang pekak and suka cakap english, poyos, tapi dia tak poyo sebab half of him is me, half-poyos leh kowt).

"err takde pape, what was it you wanted vanilla or chocolate?"

haha take that.

jaga kau.

takpe, kau kutuk aku, sampai hati.

takpe takpe kau tunggu (ayat bengang melayu standard lagi).

9 comments:

Hafiz said...

damn, someone really said that to yah?

penyangak said...

yeah homes, fuhreel.

The Rhymeweaver said...

dulu masa skolah menengah aku pon try gal calling2 randomly pasal member aku try trus dpt contact no awek, sekali aku try dpt indon whahahaha maluuu maluuu

Bedah said...

haha a redneck post.

okishimashuji said...

tapi kan haq, fat tu 'cool'..nanti aku nk bukan entry baru. fat yang 'cool'

Pourpres~ said...

mane lah kau blaja perkataan creampie ni dol. ishk ishk

penyangak said...

apa salahnya indon rhymeweaver. chun peh.

haha asal redneck pulak.

apa kau merepek nih okishismshuji.

creampie tuh bahasa biasa what.

cream crackers said...

anda creampie?? yummy!!!

penyangak said...

secara hipotetik lah kan since aku teruna. kalau luar nikah kalau perempuan cakap 'i'm sorted' macam dalam boogie nights, kalau dalam nikah memang patut lah dibuat setiap malam.