Wednesday, August 13, 2008

tak salah

apeciteh dah lama tak apdet blog.

erm.

masa aku gi holiday kat hong kong awal tahun nih. everytime aku berak aku dapat taik solid baek-nya. serious dowh. taik aku semuanya macam dildo yang panjang gila, jenis yang 2 awek yang ada pantat dalam gila buleh share. gila best doh perasaan taik solid yang panjang keluar dari buntut. wow. tapi kat malaysia susah gila nak dapat camtuh. nak kata tak makan sayur ke makan dowh. kat hong kong bukan makan sayur pun, maybe makanan dia kene dengan perut aku. entah ah. ataupun cuaca. masih suatu misteri. oh berak solid aku perlukanmu seperti aku perlukan cinta.

ituh je idea penulisan yang aku ada buat masa nih.

2 comments:

Pourpres~ said...

babi cibai. aku tgh makan scrambled egg black pepper ah!!

penyangak said...

nak siket