Thursday, August 28, 2008

about malaysia-today being blocked, some blog award tag, and ketuanan melayu



am'a have to skip satire for this entry. i can't be a redneck all the time, i haven't gotten my mullet yet.

ok i like reading rpk's conspiracty theories, i don't necessary have to believe in them but that won't stop me from enjoying the reading. the main address was dns blocked by those communist idiots but you can still access it from HERE, spread the word.

our government will insult our intelligence every chance they get. as if we're sheeps who could be easily duped by any form of information. the media is fucked up in terms of fairness and everybody knows this. the biasness is too fucking blatant. mainstream media is all government controlled, and all that the opposition have is the internet, and a few limited distribution papers. and now they wanna try to block blogs. look dogg, this would be okay, if we were a communist nation ruled by a cunt dictator! but we're not, so what the fuck?

they assume we're all stupid. look dogg, you have the advantage of mainstream media, the people have two options to chose from, mainstream media which is obviously more easily accessible and attractive, and the alternative media which is admittedly quiet fucked up and requires a lot of reading, we all know malaysians hate reading, especially me. and PLUS, the alternative media itself is not totally opposition controlled, it just so happens that the opposition is so fucking bloody good at it, ask yourself why you fucking cunts. imagine if the mainstream media was a free market, how massive DE FAIL will fall upon your cunting communist ass.

argkh i'm pissed. actually i'm not really that pissed, i'm still cool, if you ladies give me a handjob.

i propose a solution. if you government cunts don't want me to call you cunts cunts anymore (believe me you'll want this cause my blog is so popular, influential and has so much traffic rpk has a conspiracy theory that my blog is actually google) this is my proposal: you block rtm, tv3 and utusan redneck. if they could be accessed through a different channel/way, be it. but block them. if the viewers tune in to tv3 a big ass text saying CANNOT FIND STATION will appear, and then a naked dictator hunting alligator with a spiked cock will start fucking all you communist cunts in the ear. a happy ending for all. fuck all y'all.




oh yeah. i got tagged and nominated for something:



the rules:

'ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN'

It should been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on his/her blog.
2. Put the link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage, err, message for your nominees

sebonar eh aku tak faham, adakah setelah kena nominate aku layak untuk ikut semua rules nih. ke kena ada vote. kalau kena ada vote, bagi aku masa untuk tuduh semua lawan-lawan aku peliwat, agen yahudi, agen cina, and peniaga yang jual hak melayu.

UCAPAN BERANGAN


yang nominate aku is NEEM. terima kasih. berbaloi darah redneck mengalir di sanubari aku. also tahniah sebab menominate blog yang banyak unsur lancap, taik and THE SEVEN WORDS sebagai kreativ. aku rasa aku tak layak (rendah diri ala melayu), and f.y.i. aku pernah tangan aku injured and hampir tak buleh gerak, tapi aku still buleh muster enough energy somehow untuk lancap, cebok berak, and tunjuk fuck kat cermin. tak salah, lancap bebaskan endorfin pastuh kita rasa tenang, tak caya tanya gorilla, berak release haba so kita rasa sejuk, tunjuk fuck kat cermin buleh tanam sifat humility sikit kat diri nih. adik-adik jangan cuba ye kalau belum cukup umur, kang lancap keluar angin kecewa, kang abang kau ingat ada tayar pancit pastuh dia masuk bilik kau dah jadi satu scene awkward. eh cipet melalot. mmm cipet.

lepas aku perati gambar award nih betol-betol, design dia semua. aku rasa responsibility aku untuk kembalikan award nih kepada golongan yang sepatutnya. no offence intended, cuma letak benda balik ke tempat asal. so aku nominate blog-blog nih:

1. Lakaran Kehidupan
2. LeeUK1972
3. Confession On A Dance Floor
4. Meh Sini Kak Bedah Nak Ngompang!!
5. Ini lah dunia ku...

okay semua tuh nominess aku. akhirnya logo award nih dah kembali ke kampung halamannya, aku tak nak donga pasa ekau lagi jang oi.

and aku takkan tinggalkan apa-apa mesej so takde fitnah, and in case aku menceburi bidang politik in the future, aku tak nak sabotaj masa depan aku sendiri dowh haha.

massage on the other hand. haha. on the other hand. i made anotha funny ha ha ha ha. massage nih lagi logic kalau aku yang terima massage daripada mereka. golongan ini dikatakan expert daripada segi massage. walaubagaimanapun aku terpaksa tolak sebab kalau aku nak grip ala-ala mereka aku pun ada tangan yang lebih kurang sama.

tapi 'mak-mak' nih, even though lembut gaya, kebanyakannya badan tough. haha. masa aku budak sekolah lagi kalau terserempak kul 3-4 pagi kat ibukota aku amik detour takut kena pau. gila dowh wakhugeaugheakhukga. jangan maen gila dengan derang ekh respek sket.




p/s: ketuanan melayu harus dijaga. maka dengan itu saya ingin mengumumkan bahawa saya ketandusan "3gp melayu boleh" yang terkini, siapa leh hookup?! terima kasih daun keladi in advance.

6 comments:

Coolit babi said...

Penyangak
ko ni lawaklah..melayu alim...weii so funny....dalam hadith ada bob dyldo..muahaha..syabas ko berjaya menggabungkan hudud dengan orgasm dan penetration...

Yes... porn porn juge..quran quran juge..kan

macam anwar ibrahim, bontot tibai juga..allahu akbar tak lupa..

syabas melayu moden islamik...inilah islam kau yang sebenarnya...dapat menarik dan mengabungkan lucah barat dengan islam..

ko patut dapat world peace...award

Coolit babi said...

Tapi fedup la..ko punya blog takde takde komen orang bace..wasting my shit here..shit shit...or berak berak..

penyangak said...

eh berterabur lah kau nih. dah dah pergi balik sekolah rendah thank you bye.

Pourpres~ said...

ape dia merepek? adakah otak kapasiti hebat macam aku mmg takkan paham primitive language mcm tu? tsk tsk.

Kreativ sungguh. =))

Aku nk bukak suma link, tapi sebab satu tadi tuh dah tolak pahala puasa aku, aku tunggu lepas maghrib lah.

Ngok ah kau.

NeEM™ of Suicide Park said...

Off topic.
Sunny Came Home is one of my all-time favorite songs.

penyangak said...

haha nanti kau kerja pourpres layan blog blog nyah tuh cukup cukup best dowh bukannya ada apa nak buat kat office nanti pown.

sunny came home is good, but wu tang is the best! haha j/k, hi neem wut wut in the butt.