Monday, July 07, 2008

this is how we do, how we get down

jangan setia kat parti, setia kat negara. jangan setia kat negara, setia kat benua. jangan setia kat benua, setia kat dunia. jangan setia kat dunia, setia kat tuhan. jangan setia kat tuhan? selalu selalulah jemur diri untuk sediakan diri. itupun kalau kau percaya lah, kalau kau tak percaya aku tak nak paksa kau percaya. apa gunanya kita berdebat kalau hakim kita tunggu kat alam sana. apa gunanya kita berdebat kalau kau bukan perempuan dan takkan ada make up sex lepas tuh. kalau kau perempuan pun apa gunanya berdebat kalau takde pent up sexual tension yang akan dilepaskan pas tuh. apa guna berdebat kalau akan habis dengan pertumpahan darah. apa guna tumpah darah kalau takde siapa yang tadah. apa guna tadah darah kalau takde siapa yang minum. apa gunanya minum kalau kau dahaga gi pas tuh. apa gunanya kau dahaga kalau kau tak minum. apa gunanya kau tak minum kalau kau dahaga.

apa guna buat jus buah kalau kau tambah gula jugak.

apa guna rempit kalau tak ada torchlight dengan parking space untuk di lelong. apa guna minah rempit kalau tak tonggeng. jangan jadi awek kalau kau tak dapat handle pussy. kau ingat pussy tuh senang nak handle, kau ingat kau tengok cerita blue kau dah cukup expert? pussy nih macam chemical engineering, ada ke chemical engineer graduate dengan tengok chemicals jolok chemical lain? tak mungkin. kalau ada aku tak berminat sebab aku prefer manusia. apa guna manusia kalau takde perasaan. kalau kau takde perasaan taraf kau lagi bawah pada binatang? kenapa? sebab binatang lagi bagus pada kau, tapi sebab kau ada perasaan yang binatang pun takleh handle, kau jadi atas sikit. apa gunanya sujud kat adam kalau takde janji yang kau takkan kena campak kat jahanam kalau kau sujud.

heritage row bukan tempat untuk enjoy, ianya tempat untuk beratur. semua orang takkan dapat lupakan alam sekolah. semua orang takkan dapat lupakan perhimpunan hari isnin. semua orang takkan dapat lupakan beratur. semua orang benci beratur. tapi semua orang belajar tinggi-tinggi, kerja gaji tinggi, semata-mata untuk beratur balek. kat club, kat pos office, kat red light district masa peak hour, kat yong tau foo uptown. hek eleh, kat pos office mana beratur, amek nombor lah. semua orang nak amek nombor. semua perempuan boleh di hakimi 1-10. semua lelaki cakap respek perempuan, tapi semua lelaki akan bagi 1-10 ratings untuk perempuan. semua lelaki akan amek nombor. semua lelaki kalau boleh nak nombor 7.5 ke atas. tak semua lelaki nasib baik. yang nasib baik amek nombor lain. nombor ekor lah buduh.

aku rasa cendol tuh macam syurga. tapi bukan setiap hari buleh minum cendol. tapi kat syurga setiap hari boleh. setiap saat pun buleh. masa sekolah cikgu cakap kat syurga leh mintak burger sekelip mata dapat. pastuh kau buat apa dengan burger tuh? kau makan lah.

aku nak mandi dalam sungai susu. and aku nak berenang sampai aku jumpa buah dada.

5 comments:

green apple said...

ye, aku faham objektif entry ko kali ni. sangat clear.

okishimashuji said...

haq..haq...hati kau keras

penyangak said...

oh sarkastik nye makcik green apple. pemende kau nih shuji ayat drama mana kau cilok dowh.

Pourpres~ said...

mandi dalam sungai susu, berenang sampai jumpa buah dada eh. cam besh. nak join

penyangak said...

kalu kau join buah dada kau ah yang aku jumpa dowh lalz.