Thursday, October 30, 2008

easy lover

se-soon pagi nih raja farah teros dibeli balik dari aku. wahukukhgea fuck man.

aku teros cakap kat diri aku sendiri "takpe ah one night stand pun cukop ah".

dan juga alarm aku buat dajal kat aku lagi, aku buleh stay up lama gila malam tadi yang jarang aku buat semata-mata nak tunggu match man utd vs. west ham pastuh buleh tak sengaja tertidur kul 3am camtuh (match 4am), pastuh buleh mimpi panjang gila.

kau tahu kadang-kadang kalau aku mimpi panjang gila dalam keadaan itu aku leh macam cakap kat diri aku weh gila panjang mimpi kau nih kata jap lagi kena bangon and aku akan teros bangunkan diri. tapi kali nih, tidak, aku leh lek lekkkkkkkkkkkkkkkkk je layan mimpi tuh dari intro dia sampai credits dah roll. argh.

aku bangun bangun je langsir aku sedang dijamah kehangatan cahaya matahari. seraya itu hatiku terus bertutur "fuck". and aku grudgingly tidur balik.

cibai, salah siapa nih, adakah alarm went off tapi aku tak sedar, atau alarm aku buat perangai kerek tak berbunyik pown, entah ah. apa-apa pun apa aku tahu awal pagi nih aku dah miss nak tengok lagi kekasih gelap-ku count berbatov wahkgeaukgeaghukga.

takpe dua hari je tunggu dah next match lawan hull. untuk dua hari nih kita lepas gian dengan melancap sambil tengok video nih dari match semalam:



mmmmmmmmmmmmmmmm.

veauvivul.

4 comments:

Hafiz said...

DAMN berbatov is the shitttttttz

penyangak said...

fah sho' homelet.

the Constantly Dramatic One said...

Abis tu! Beli lah balik raja farah tu.

penyangak said...

takpelaaa. i've moved on. my heart will go on. wahukgekaukga.