Tuesday, October 28, 2008

i'm lovin' the bahasa melayu facebook........

dan aku mahu menanda semua gadis-gadis menawan di facebook.

a pleasant wtf.

jap lagi ada entry betol kowt. takpun esok. takpun hari-hari seterusnya. gwa ngga tahu bila sebonar eh.

4 comments:

the Constantly Dramatic One said...

Hari tu I terhegeh-hegeh tukar ke Spanish kemudian macam nak mampus kena cari button tu balik nak tukar ke English.

Bodoh giler.

Hafiz said...

lol padahal button tu kat bawah je XD

The Rhymeweaver said...

aweks baru di header itu sweeeeeet as

penyangak said...

yelah kalau dah bahasa tak faham tergugupgagap ah nak carik kat mana nak tukar.

english buat apa bm ah. buleh sunting profile. buleh tengok suapan langsung. buleh tanda orang kat gambar. buleh mendapat jemputan ke acara. wuahkgeaukhga.

awek baru header tuh jangan sentuh, itu actual girlfriend aku. don't even use her to wank. don't even think about it bruv i'll murk ya blud buck buck buck brrap.