Wednesday, October 08, 2008

notes on a scandal-less


parents lisa surihani tak kahwinkan aku dengan dia lepas tuh hantar kitorang ke some faraway cottage untuk honeymoon so kitorang buleh hate each other only to fall in love in the last minute at the expense of some characterless dude. aku selalu tanya diri aku kenapa bende nih tak jadi kat aku? after a few seconds baru aku sedar bende nih tak jadi sebab aku bukan farid kamil.

also for now aku belum muat jersey bola malaysia, hopefully in 3-4 months bleh larkh lalz.

aku dah kurang gemuk sikit. dah ringan sikit, tapi facial hair still belom tumbuh-tumbuh. adakah aku destined to be facial hair-less and therefore agak feminin. the lesbian lifestyle is not so bad. aku pown agak gemars tengok tomboy, some tomboys memang quite cute dowh, sayangnya mereka pengs. but then again, kadang-kadang cara derang dressing tuh yang sebnarnya buat aku fikir derang cute, dengan hoodie lah, rambut smart, muka comel, anting-anting. tah pape. adakah aku ditakdirkan untuk jatoh chenta dengan sehelai pengkid gittew, mak pon konfius lew.

kalau aku leh bentuk sejambak lesbian jadi straight maknanya aku memang hero ah, sivaji tha boss pun tender resignation kalau dia sedar akan keperwiraan aku. macam ji fatt pun ada, kau tahu ke ji fatt apa? cibai kau, kalau tak tahu jangan ah nak senyum-senyum macam kau paham reference aku.

arituh aku tengok KAMI THE MOVIE. jalan cerita dia agak pointless and asal boleh. tapi ada certain watak yang bagos. paling best is the penyangak. haa mamat yang jahat tuh, yang drug dealer tuh. ayat dia aku tak leh tahan, tapi malangnya aku sorang je yang gelak kat ayat-ayat dia dalam wayang tuh manakala mamats and minahs lain semua gelak kat awkward moments dalam movie tuh yang tak kelakar pon sebnarnya tapi siapa buleh predict kefahaman humour melayu. ayat dia yang paling favourite, bila one time dia jumpa mamat emo tuh and dia cakap "selamat sejahtera mat jambu" waukhghkeahukgeakuga tak tertahan penunu bunsen mak terbahak-bahak menggelakkan diri like wahkugkeaukgeakhugeakgeaukga. adalah lagi ayat dia, gwe ngga hengat buat masa ini, oh ada sekali dia cam greet minah emo tuh "eh lama tak pegi gerai mak kau, nasi paprik dia sedap, tapi terlebih garam" cam ala-ala friendly gittew padahal minah tuh tengah membuak-buak bengang-nya mamat nih buleh buat lawak ayat skema ala-ala friendly wauhkgekuagkheahukgka TAK TAHAN TAK TAHAN TAK TAHAN NAK BUKAK BAJU SEBAB KELAKAR SANGAT TAPI TAK BLEH SBABS AKU DAH BUGIL PUN NEH.



seblom aku penyangak, aku penyelamat dunia. kenapa aku tukar personaliti. sebab aku sedar zaman penyelamat dunia dah habes. penyelamat dunia cool, pakai baju dick tracy, ada jalan syurga tak terbatas and jalan syaitan tak terbatas sekaligoos. tapi zaman sekarang zaman sang merah. sang merah emo, rambut merah, suka duduk sambil tunduk ke bawah. so aku kene tukar jadi tuan wujian, so aku penyangak, tapi orang tak sure aku jahat ke baik, kadang-kadang cam jahat, tapi nak kata jahat sangat tak jugak, entah ah, kalau korang tahu tulis atas kertas kecik nih and masukkan dalam peti cadangan. kalau kau laki janganlah kau guna pulak peti cadangan tuh untuk lancap, aku tahu ah kote kau kecik muat leklok je ke lubang size 50 sen tuh waukgeahukga loserh.

aku still degil cakap raja farah ittew propah chun. biarlah kalau makeup pown, what's the worse that could happen, konek aku berhabuk masa aku facefuck dia? habuk buleh basuh, tak dapat facefuck raja farah sebab tak nak konek berhabuk? hantuk lah kepala kat bantal 69 kali tak dapeknya nak turn back time bila dia offer kau facefuck pastuh kau turn down sebab dia make-up tebal and dia merajuk and cakap seumur hidup tak akan kasi kau facefuck dia lagi, keputusan muktamad. hambek kau loser.

kepada perems-perems sekalians, perlu dinotasi, walaupun aku nih tinggi dan hensem aku tetap merendah diri. so kalau aku asik terpandang payudara mahkota permaisuri korang yang pejal ittuh percayalah ianya bukan pasal aku pervert tapi pasal aku anggap diri aku rendah dari height aku yang sebenarnya. harap makloom.

aku benci perkataan "nukilan" sebab, takde sebab, random menyampah kat perkataan, sorry. fucker you all.

3 comments:

The Rhymeweaver said...

ji fatt tuh alam perwira pny hero kan woots

thinker bell said...

gila takut tgk gambo teteks jadi aliens!

ngeri okaaay!

huhu.

penyangak said...

penjahitritma - salah

pemikirloceng - kalau takut bukak baju, biar macam tuh sampai pukul satu!