Monday, June 30, 2008

we can dance the night away

aku terfikir ah, kalau orang berak depan kau masa kau makan kau hilang selera makan tapi kalau orang makan depan kau masa kau berak kau hilang selera berak tak?

aku suka gosok gigi masa tengah berak, ada ironi tak kat situ? macam tengah bersihkan mulut sambil kotorkan lubang bontot. entah ah aku pun tak tahu.

tadi aku drive satu tempat untuk dapatkan satu benda tapi benda tuh takde, jadi apa aku buat? aku dapatkan benda lain, kan senang.

berak taik muntah cendol dengan abc campur muntah awek jepun, cacing dalam baldi, taik air liur muntah taik air kencing campur taik di gaul dengan sudu. katak gaul dengan air longkang yang digaul dengan cuka yang ditambah kicap serta air manggo dengan fresh orange. muntah taik air kencing darah, taik tikus campur dengan taik kucing dengan taik anjing. semua tuh dicampur dengan air mata iguana. aku saje je tulis camnih sebab arituh ada sorang rempit dari city of god ops i mean cheras nih cakap arituh dia baca blog nih sambil makan.