Wednesday, August 19, 2009

aryan dance

time to get racist.

masa kat u.s. naik cab orang arab, muslim, cerita pasal islam, bla bla bla kesucian kerohanian bla diblayidapdapduubiduu. cerita pasal kemurnian. easy to find something in common to talk about sebab kita muslims. he overcharged us. then orang italy, friendly, cerita pasal kehidupan yang tak senang, cerita pasal negara kita, negara dia, culture kita, culture dia. he overcharged us. then mat salleh, misai coklat tak coklat sangat, standard ah, gemuk gemuk sikit takde ah gemuk tapi chubby standard mat salleh amerika, dia tak pandang kita pun. dia berbual kat telefon dengan accent redneck pasal nak chill out after work kot, i'll just get a few beers we can sit down talk chill bla bla bla dalam accent redneck. dia tak pandang kita langsung, aku ada rasa cuak sikit tak tahu kenapa, maybe sebab banyak sangat tengok iklan cerita cops the actual cerita tak tengok pon. anyway, he undercharged us.

anthony bourdain ada pergi this mexican restaurant kat d.c., ada mini bar yang sediakan makanan-makanan mini. aku rasa petang nih aku nak makan sushi.

2 comments:

NeEM™ of Suicide Park said...

What is kemurnian? in english?

penyelamat dunia said...

ler, cam kesucian. cam the goodness of shit. shit like that. i guess.