Wednesday, November 12, 2008

dengan ada apa yoga

aku tengah baca blog yang mengutuk blog orang lain and dia kutuk the yoga instructor or something and aku tros ke blog yoga instructor tuh yang pernah aku pergi dolu-dolu and teringat nice boobs, teros adik link! and terbaca lah sikit pasal nak haram yoga or whatever whatever.

mesti sapa-sapa yang nak haramkan yoga nih tak pernah tengok yoga instructor in real life, bukan the particular blogger tuh, i mean any yoga instructor pown yang female dan hawt lah. aku pernah tertengok dari luar tempat dia buat tuh masa tour guide. pergh dia nye tonggek lain macam. aku kena stress LAIN MACAM, dia punya tonggek macam nih punya senget tapi takdelah senget sangat nak explain pun dah tersipu-sipu menyingkap memori indah. dia tengah duduk tegak rilek je tengok anak-anak murid. tiba-tiba mata aku terblur and tiba-tiba bila dah clear balik teros terpamparan dia tengah duduk atas gunung sambil kamera berpusing-pusing tapi still focus kat dia yang sedang menonggek LAIN MACAM yang aku tak pernah tengok semacam-nya teros macam WOWZA!

lepas tuh aku kembali ke realiti and buat-buat tengok jam and muka tak sabar sebab appointment apa-apa ke lepas nih padahal tak sabar nak balik rumah and fap (kalau awak-awak tak tahu maksud fap takpeleryew).

first time tuh babe tengok. fuh terlalu boleh belah ini scenario.

so bawak lah mereka yang nak haramkan tuh ke destinasi-destinasi berkenaan bagi tour guide mesti mereka-mereka macam WOWEE JUNIOR JUICE! terus sign up kan teman-teman hidup mereka untuk ber-yoga.

ke sebenarnya pasal tempat-tempat yoga tak kasi diaorang beli share.

entah ah.

kau nak haramkan apasal, sejak bila malaysia nih negara islam? setahu aku malaysia nih negara melayu umno, tolong sket jangan gatal-gatal nak islamkan negara nih.

(berkumandanganikan lagu mighty mouse herrreeeee i cum tah save teh day!!!! and abang redneck muncul untuk selamatkan hari ini).

ASABIYYAH 4 LYFE!

HIDUP MELAYU!

TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA!

TAKKAN KERIS KALAH DENGAN KATANA!

TAK CAYA MAIN GAME RPG! POISON DAGGER LEH BUAT OPPONENT SAKIT WALAUPUN DAH BERJAM-JAM LEPAS SERANGAN!

KAU TAK MAIN RPG KE?

TAK MAIN TAKPE!

LAGIPOWN KITA MESTI JUNJUNG KERIS!

SEBAB KERIS ITU SANGATLAH MELAYU

DAN MELAYU SANGATLAH ISLAM!

TAK CAYA RUJUK AL-QURAN!

EH AL-QURAN TAKDE CAKAP KE MELAYU ITU AUTOMATIK TERSANGAT ISLAM?!

OH TAKPE, RUJUK UTUSAN MALAYSIA!

HINDU ITU TAKDE KENA MENGENA DENGAN MELAYU!

JANGAN UNGKIT PASAL MELAYU DOLU-DOLU ITU BUKAN MELAYU ITU ERR.........

MELAYU

TAPI

TAPI

TAPI.................

KAU SALAH KITORANG BETUL KITORANG MELAYU, MELAYU UNGGUL JOO SADAP ............. HIDUP REDNECK MELAYU!

(RAAAAAARGKHHHHH crowd bersorak (kenapa tiba-tiba ada crowd kat sini? oh rupanya crowd baru muncul sekarang sebab tadi ada kenduri kahwin kat gombak))

TAK TAHU KE PRESIDEN U.S.A. POWN REDNECK!!!!!!!!!!!! HIDUP REDNECKS! MELAYU KE PUTIH KE HIDOP HIDOP HIDOP!

(BETOL! kata crowd)

(sekali ada mamat nerd mencelah, eh bang, *cuit*, tumpang inform sikit, lagi dua bulan lebih kurang presiden u.s.a. akan bertukar ke seorang separuh-negro yang bukan redneck)

YA KE! ARGH MANA BULEH! KALAU DIA SEPARUH NEGRO MESTI KULIT DIA GELAP SIKIT!

MACAM ORANG-ORANG INDIA! ORANG-ORANG INDIA KEBANYAKKANNYA HINDU!

(mamat nerd berkata dalam niat: nak sound abang redneck bahawa bukan semua orang india gelap, orang melayu pun buleh gelap jugak, gelap tak ikut kaum tapi ikut entah, ikut sains kowt, malah saya pun ada sedikit kegelapan, tapi tak nak kacau flow speech abang redneck maka sayer tak mencelah (cakap macam konfiden bagi alasan bernas padahal takut mencelah banyak sangat nanti tak dapat project yang abang redneck janji nak bagi))

HARAM TUH!

MANA BOLEH!

SEKARANG JUGAK ABANG PEGI U.S.A. NAK HARAMKAN U.S.A.!!!!!!!!!!!!

HARAMKAN U.S.A.!!!!!!!!!!!!!!!!

(CROWD DAH JAGI GILA BERSETUJU DAN MENJERIT HIDUP MELAYU! HARAM U.S.A! HARAM OBAMA! HARAMKAN HIP HOP JUGAK! HIP HOP TUH MENGGALAKKAN MENARI-NARI MACAM BOLLYWOOD AND ITU SEMUA HINDU AND HARAM!)

(err........ saya speechless lah bang kata mamat nerd, takpe saya nak pergi menom teh lah abang gerak dulu lah nanti kalu kalu err... macam saya ada masa tuh saya join sekali lah, err... err.. hidop redneck? (sambil angkat tangan macam separuh secara nervous))

SUKA HATI KAU LAH!

(EH BTW KAU SIAPA!)

(mamat nerd baru nak menjawab err sayerr ialah...)

ARGH TAK PENTING ................ HIDUP MELAYU!

(RAAAARRAAAGRGKH crowd bersorak lagi)

PAPAHALPOWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(raaaARGGGGKKHHH YE SAYE? kata crowd)

HIDUP REDNECK MELAYU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(YAAAAAAaargkhhhhhh HIDUP! HIDUP! HIDUP! KEHIDUPAN! BUKAN PENGSAN! TAPI HIDOP! chant crowd)

HARAMKAN OBAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!

HARAMKAN U.S.A.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(YAAAARGKHHHHH eh bang kiterang kena gerak dulu lak ada AKASIA kat tv3, neways daaaaaaaaaaa~ kata crowd)

arghk.........................

..................-_-

note to self: kau tuh amats jarangs minum kopi, sekarang maybe kau dah tahu kenapa. thank you have a nice day. redneck fah lyfe!

nota buat the yoga instructor (yang dia takkan baca anyway tapi itu tak penting yang penting the thought): ada pernah buat inih keh:-


kalo ada nak guided tour bleh?

tabley?

tabley takpe..............:]

2 comments:

the Constantly Dramatic One said...

Lawak gila post ni but very....deep...;-p

Klu Yoga Instructor buat tu pun, tak de pun dia nak invite ko kasi tgk. Haha!

penyangak said...

haa perli lagi perli perli. lalz.

hek eleh mana kau tau, kalau dia kasi aku tengok apa kau nak bagi aku. nak bet?! ada brans?!