Monday, November 24, 2008

biar saja

aku tengah ilekk je merentes traffic jam kat ldp sambil dengar lagu grooving when we meet yang sangat layan kepala, bila ada kereta honda lalu. tekojut den melihat betapa indahnya female driver tuh. aku tros turunkan tingkap and suwit suwit (kelakuan nih tak berlaku and tak mungkin berlaku tapi anggap jelah for the sake of cerita it happened aight), dia pun senyum balik, oh ada respons, "ini macam ada can dapat nombor telepon" kata nico.

dia dok lambai-lambai, aku pun senyum balik. tapi dia still macam lambai-lambai. aku dah macam, oh time aku dapat respons dari objek seks wanita time tuh lah dapat perempuen yang tak betol. aku pun macam "wadefak?", dia cakap "awak ada something kat gigi".

okay. aku fikir kejap. pastuh aku jerit balik kat dia. "MACAMANA KAU LEH NAMPAK PADAHAL KAU SELANG SATU KERETA DARIPADA AKU?", tersenyum brader van yang sebenarnya di antara kami wakhugagka bodoh gila sebenarnya ada kereta antara aku dengan kereta awek tuh. pastuh awek tuh cakap "AKU ADA PENGLIHATAN BIONIK AH BONGGOL".

okay okay lu ada penghilatan bionik rupenye, gempak, agak gempak, buleh tahan. tak agak-agak punya gempak pun ada jugak. aku pun terasa witty lak tetiba aku tanya buleh "habes kau leh nampak kote aku ah?", abang van tuh pulak mencelah padahal dia takyah mencelah pun pasal dia dah memang ada celah celah aku dengan awek tuh, "ha'ah ek, kote abang pun kau nampak ah ek awek honda?".

teros memalu awek tuh, macam pohon semalu, dan sentuhan yang memalukannya bukanlah jari jemari tetapi sebentuk pertanyaan yang penuh humour berbaur lucah.

lepas awek tuh dah puas tersipu-sipu dia pun cakap, "huuh memang nampak you, kote you agak asian hee hee hee (gelak yang tampak innocent tapi sebenarnya annoying tahap suara sean kingston), manakala kote abang van ini pula i tertarik, ala-ala ebony gttew saiz-nya". cis bedebhz.

teros mereka berdua drive away bersama untuk hook up. and aku tertinggal kat sini tengah angguk-angguk ikut rentak lagu dengan penuh emo. rupanya bukan lagu tadi yang aku anggukkan tapi lagu bunyik hon kereta-kereta yang bengang sebab aku tak gerak. buleh pulak diaorang hon ramai-ramai dengan penuh rhythm.

takpe-takpe.

aku jalan and berhenti kat petronas. parking dekat-dekat pili isik angin tuh. aku keluar. aku cekak pinggang. aku pandang langit. aku tarik nafas panjang. aku mengeluh balik keluar nafas tuh. lepas aku teros sepak-sepak pili isik angin tuh kesini kesana kesini kesana macam orang gila ARGKH.

semua orang dah pelik and teros datang nak tarik aku daripada pili tuh.

"CIBAI KAU PILI CIBAI LAHABAU KIMJOL KAU CIPUNDEK AKU BENCI AKU BENCI AKU BENCI URGKH PUF PUF PUF (bunyik pili kena tendang) KUF KUF KUF KUF KUFKUKUFUFUFUF!"

tros brader brader mat mots tarek aku and staf petronas pun dah keluar.

kebetulan salah seorang staf tuh awek. dia pulak dok try nak tenangkan aku dengan suara dia yang lembut. aku terpandang lah muka dia kan. macam julia stiles.

dengan penuh insecure nye aku cakap kat dia "i hope you don't have bionic eyes".

dia cakap "eh takdelah, i ada bionic ears jerrw".

oh ok, aku macam, "jap eh".

aku pergi kat salah sorang mat mots tuh lepas tuh aku bisik-bisik tanya kat dia, "weh bro, tumpang tanya leh?", "4 sho'" dia kata, dah dapat lesen aku sambung "erm, keasianan konek adakah buleh dikesan melalui pendengaran?".

mamat tuh letak jari-jemari kat dagu macam nak berfikir, dia mengurut-ngurut janggut dia yang dye coklat zink karat.

"soalan lu nih agak komplikated ah bro, tapi gua dah fikir elok-elok sambil urut janggut ranggi gua neh, gua rasa...........tak kowttt"

"ok chun".

aku pergi balik kat awek julia stiles tuh, kali nih aku konfiden bagaikan samurai. aku teros dengan takde foreplay nye tanya "would you marry me?".

awek tuh pandang aku atas bawah, dia kata "no".

"why?"

"i look like julia stiles, you look too asian".

argkh.

kesimpulan entry ini ialah dulu masa aku duk jb ada akak sorang nih keje petronas muka dia macam julia stiles. what the fuck yaw serious shit. kalaulah aku berani cakap "where have you been all my life" walaupun julia stiles takde ah chun sangat tapi entah ah, tapi muka dia cam garang. maybe julia stiles pun garang kowt, nama pun julia stiles.

argkh entah ah, aku nak sambung main FM sambil tangguh sesi masturbasi buat kali keberapa-tah. gila magik FM nih.

3 comments:

green apple said...

aku rasa julia stiles la pompuan jendul paling cun.

tol tak?

penyangak said...

ye mongken. dia cute ah ada macam kucing sket.

The A said...

kote bersaiz ebony gittew,whahaha.damn.