Sunday, December 07, 2003

Semalam kot, aku tengok matrix revolutions, member aku pasang vcd, tup tap tup tap, aku tidur, pastu aku terbangun part last-last, aku tak faham apa, aku tertidur balik. Argh malas ah nak tengok. Bodoh punya cerita kot. Entah lah aku pun tak tahu, nak cakap bodoh ke tak, susah nak cakap, pasal aku tak tengok. Lagipun player vcd kat rumah sewa aku tuh crappy, dia cam dah cam cibai nye rosak, tak nampak apa doh, sama dengan kau tengok kertas warna hitam bergerak pastu mengaku kat member aku dah tengok matrix revolutions doh. Wahkrahkga.

Lagi satu, aku kat cc, sejuk gila doh, tangan beku doh, wahkrahkhkga, tangan beku! tangan beku! tangan beku! beku macam ais! ais yang sejuk! aku suka gigit ais, boleh kuatkan gigi? betulkah? betul ke kenyataan aku tuh?

Nak tahu tak? Hari tuh raya! malas aku nak cerita, panjang sangat cerita pasal raya nih, aku dah tua, aku takde baju raya, tapi aku ada kain raya! Mak aku beli! Wakhrahkhkgahkhkga, lawa gila doh kain pelikat raya, bangga gila doh aku pergi masjid pakai kain tuh. Woohoo. Tapi malam last terawih aku pergi masjid, tapi aku lepak kat bus stand dekat tepi masjid dengan sedara-sedara aku sambil tunggu orang habis. Warhkahkgakhga, tah apekebenda, semata-mata takut parents kitorang ingat kitorang melencong, terpaksa lah flash kan kereta yang aku bawak kat diaorang, mesti diaorang ingat kitorang pergi, tapi lepas tuh kitorang melencong lah pergi tai pan senawang, fuh! Macam kat negara lain doh! Banyak cerita lagi lah pasal raya. Malas aku nak cerita. Lainkali jelah. Fuckerssssss..

1 comment:

gfutfy said...

Joy in warcraft leveling living comes wow lvl from having wow lvl fine emotions,wow power level trusting them,power leveling giving them power leveling the freedom of wrath of the lich king power leveling a bird in the open.wlk power leveling Joy in living can age of conan gold never be assumed as a pose,or put on from guildwars gold the outside as a mask. People who have this joy don not need maple story mesos to talk about it; they radiate it. wow gold They just live out their joy and let wow power leveling it splash its sunlight and glow into other lives as naturally as bird sings.