Wednesday, December 17, 2003

Ku Tak Tidur

Tengah bosan. Huhuhu, berapa hari tak online, takde duit nak masuk cc. Sayang aku dah ada bf lain, apa aku nak buat? Bunuh diri? Tak mungkinnnnnn. Paling best dia cakap kat aku sehari selepas hari jadi aku, anyway, hari tuh hari jadi aku, hmm, takde pape pon, bosan je, bukan buat apa-apa, dahlah takde duit langsung, tengah sedih lah tuh. Nih masih sedih lagi nih, apalah aku nak buat, dia kata I'm number one, but still, she's with someone else, fuck, apalah aku nak buat, agaknya broken hearted lah je kerja aku. Huhuhu. Punyalah sayang aku kat dia. Hmm.

Anyyywayy. Hmm apa aku nak cerita, aku takde cerita doh. Huhuhu. Apa aku nak cerita ha? Apa ada dengan cerita? Huhuhu. Aku sebenarnya tak tidur lagi nih. Huhuhu. Semalam habis kredit cakap dengan sayang, siap bf dia call aku lagi, cakap apa entah, if you really love her let her go if she's yours she'll come back give her a chance bla bla bla, haish ikut hati nak je cakap, well do you really love her? Then let her go, tapi tak sampai hati, orang tuh baik, so aku keluar lah ayat paling movie macho dalam dunia : I do what I gotta do man, I just go with the flow man, some people love someone, they let go, me, I'm above that, I'm more than that, I have to fight for it, but I'm sorry man, I won't get in the way man bla bla bla. Huhuhu, wow! Penyangak nya aku. Entahlah aku pun tak tahu. Tapi macam bagus lah pulak aku berkata-kata, adalah sikit macam mat ganja + mafia dalam bahasa inggeris. Tah pape ah. Well, nobody knows sayang loves me so much, nobody knows, people hanya tahu aku yang sayang dia, aku tak kesah lah orang nak pandang rendah kat aku, I do what I gotta do man. Wakrhahkghkahkgha, keluar itu ayat. Nasib baik aku tak cakap, when you gotta go, you gotta go, pastu buat bunyik kencing. Huhuhu. Wicked.

Oh aku tak tidur lagi, lupa lak, okay lepas gayut and jiwang-jiwang walaupun dia dah bercouple, aku pun tak tahu lah apa nak jadi, dia pun tak tahu apa dia nak buat, aku pun tak tahu. Oi balik balik cerita jiwang nih, okay lepas tuh kredit habis aku main cm sampai tengahari, tak tidur nih, pasal malam tuh ujian kan, boleh lah tahan aku jawap, tapi tibai pun banyak gak, aku dah lah study sikit, bolehlah cukup cukup sangak.

Argh boring boring. Apa lagi nak tulis, aku pun tak tahu, nak luahkan perasaan lagi ke? Takpelah aku simpan je. Aku nih crybaby sikit, entah pape ah. Anyway Peace..

1 comment:

green apple said...

aduss...lawak gila entry ko yg ni. ni sedih ke???

takde rupa sedih okk.

but u r strong mannnnn.