Monday, December 22, 2003

Aku kat tengah tengah medan perang. Syyyyy, duck! duck! Fire in the holeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Anyway, tengah tengok video clip company flow - end to end burnerz, huhuhu, cool dooooooo, carik kat audios videos kat http://dummysmacks.com. Huhuhu. Apa lagi nak buat asik gi cc je. Semalam sayang marah aku pasal msg kawan dia, ler, aku msg bukan nak tanya pasal dia, aku saje je bosan, cuma dulu ada aku buat silap aku termsg kat friendster tanya pasal dia, itu dulu, time sedih, sekarang aku mana ada niat lagi nak kacau dia, tah pape ah, memang bengang gila ah dia, dah ah aku tak tahu apa nak buat. Biar je ah..

1 comment:

gfutfy said...

If you are looking wow power leveling, buy warcraft gold as well as WOW Power Leveling and World Of wow levelingWhen you need someone to listen,FFXI Gil, I'll be there. When you need a hug, cheap FFXI Gil,I'll be there. When you need someone to hold your hand, I'll be there. When you need someone to wipe your tears, guess what? I'll be there. William Shakespeare