Tuesday, November 20, 2007

semalam penat duh

korang suka tak drive kat jalan lama? i mean jalan highway lama yang takde tol yang ada dua lane jeh tuh? aku takut doh drive kat jalan lama, aku selalu drive slow gila, ye ah banyak driver lubang buntut, kadang kadang aku tengah drive ada lori tengah potong lori wtf kimak aku lak kene slow tunggu kau masuk lane kau. takpun motor, bodoh nye motor, semua tak geti nak bawak kat lane sendri, boleh boleh nak amek lane aku, kote kau. aku takut, bodoh.

aku tak tau ah camna orang dulu dulu survive dengan lane camnih. dulu parents aku salu balik kampung lalu jalan lama, sebab time tuh dari jb ke semban mana ada highway plus lagi doh. gila doh, sikit sikit kena potong lorry, siapa leh tidur doh dalam keadaan macam tuh, aku jarang tidur doh dalam keadaan macam tuh.

memang lah buleh buat jalan lama selamat sikit, tapi buat apa nak amek risk tuh doh? kalau camtuh nanti semua orang ikut jalan lama, sape nak bayar tol? sape nak bayar duit kita pegi bulan? kalau tak pergi bulan camna nak jadi negara maju? doh?

kalau tak jadi negara maju, camna nak dapat kerajaan yang bagi duit kat orang orang unemployed, aku nak jadi unemployed tapi dapat duit benefit doh. pegi kelas carik kerje je setiap hari doh. kalau tak maju, mesti tak dapat keje supermarket tapi buleh idup selese, asal tak buat anak ah.

kalau dah tau diri tuh takde punca duit yang boleh arap, TAK GETI PANCOT LUAR KEH? okay ah mengaku aku takde pengalaman leh lah cakap, mesti mamat tuh cam cakap, KAU INGAT SENANG KE NAK BUDGET PANCUT LUAR? ENDORFIN TENGAH DIPAM BERTUBI TUBI KAT OTAK KAU INGAT SENANG KE NAK CONTROL? BANGKUNG? okay ah aku faham perasaan kau mamat, tapi pakai lah condom, pastuh dia cakap KAU INGAT BEST KE PAKAI CONDOM? okay ah aku bleh cuba faham lagi perasaan kau. tapi takyah ah romen, pastuh dia cakap HABES KONEK AKU DAH STIM, LAGIPUN AWEK AKU NYMPHO.

awek kau nympho, meh sini pass kat abang. hi nama awak siapa? bra saiz berapa. mesti awek tuh cam pissed off bila aku tanya bra saiz berapa. padahal dia nympho.

kelakar kau dunia. puki ah.

anttention span aku hebat. aku try lah baca buku nih aku baru beli. aku baca cam satu page pastuh tidur jap, lelap mata jap, baca satu lagi dengar orang berbual jap. bookmark aku dah macam WOW AKU LAH BOOKMARK YANG PALING KERAP DIGUNAKAN DI MUKA BUMI. TAHNIAH SYABAS PENYANGAK SYABAS! KAU HEBAT, KEMMAK LU CAMNA LEH HEBAT CAMNIH? SIAPA TOK GURU? BOOKMARK LAIN MESTI CAM CEMBURU DENGAN AKU, TERIMA KASIH AH PENYANGAK! MAKASEH! CIBAI KAU!

sarkastik punya bookmark.

sebenarnya bookmark aku sekeping 5 ringgit. yelah manalah tau kau takde duit tapi kau bawak buku kau, kau perlu duit, emergency, sebab ada awek lawa cam nampak kau pastuh cam "hi, i will love you if you give me 5 bucks right now". like yo.

5 ringgit tuh pulak datang dari paket paket duit raya yang aku tak bagi! whaukgeukagukaeukgea. konon nak bagi duit raya kat orang datang rumah, sekali semua orang lain dah bagi, cam malas ah pulak, lagipun aku malas. malas. malas.

aku bukak balik semua sampul tuh aku masukkan balik dalam wallet! wakwahgegeakueHAUKWAHKUGEUKAHGEUKA what the fuck.

5 comments:

content said...

Dude, hey The Dude, ko ni macam Big Lebowski lah, dude! :)

Aku nak drive, tapi kete lum beli lagi lah. Awal tahun depan nanti baru aku start drive. Long, pointless drive, that shud be nice, i guess...plus if can pump those endorphines sum more, woo hoo! :D

penyangak said...

aku drive 80km/j on average pasal dengar hip hop. kalo denga minimalist techno aku drive laju sket kot.

thinker bell said...

blog u ni lawak mcm haram ar.

hahaha.

i wonder why havent i bumped into this blog any earlier? :P

penyangak said...

so u lyke mathematics? like fuhreal? yo..........

thinker bell said...

haha

yeah, like fuhreal.

preferably crytography. ;)

or combinatorics.

which one u fancy?