Monday, December 14, 2009

on that sunday 2009

di sebuah airport yang besar and bertingkat-tingkat.

bro cashier: satu ringgit
penyelamat dunia: huuh...

*awkward non-actiony silence*

bro cashier: one ringgit!
penyelamat dunia: oh, *kasi satu ringgit dengan muka malu*

sorry bro cashier! saya bukanlah bukan warganegara malaysia! saya tahu cakap melayu and saya warganegara malaysia! cuma, itu ah, saya juga merupakan warganegara blur! saya ingatkan awak cakap satu botol je ke??!

9 comments:

magenta said...

ingatkan warganegara welsh yang blur.

penyelamat dunia said...

oh hi cik magenta yang comel, huhu itupun tak salah jugak

Vermouth & Viola said...

sushi! sakae sushi. hayaku!

anna molly said...

ehem2... muke kamu ala2 sarkozy kot? french gitu.. aww aww

penyelamat dunia said...

napa tetiba nih VV.

ye cik anna molly, muka saya kalau french pun, mungkin french yang indonesian or pinoy immigrant har har har.

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

penyelamat dunia said...

januskiez, looking for ways to improve your marketing grammar? try this: http://biatch.ly/

Vermouth & Viola said...

alah ko dah kurus mmg sombong

penyelamat dunia said...

manade sombong, low-profile je, kau siapa vv adakah aku mengenali dirimu?