Thursday, July 08, 2004

Tangisan

Kan dalam Akademi Fantasia last sekali dia tendang keluar sorang, pastuh yang lain menangis semua, gila babi nye. Teringat aku pada satu benda..... Hahaha, masa kat asrama dulu, masa member aku kena buang sekolah hahaha, semua kumpul ramai-ramai, fuck kelas, selamba je kumpul kat corridor lepak, sedih ah kira, pastuh ada yang nangis, mintak maaf semua, time tuh memang bengang gila ah dengan sekolah. Hahhaa. Apa buleh buat, junior anjing, semua barua. Anyway. Peace..

2 comments:

teng said...

wakhrahkghkahkgkahga, bosan giler web ini tak bermutu langsung x kelakarnya bosan and bosan and bosan and macam cibai pun ada tahu tak penyangak. heh bosan giler hah kau punye x de kerja lain hah giler punya penyangak giler and giler and giler. apa hal kau buat macam itu kan tak baikan, jangan lah kacau orang lain kenapa hahahahahaha bodoh giler!!!!!!!!!!!!!!! kenapa marah ke ehleh itupun nak marah jangan macam tu tak, sorry lah. cantik sikit mat. kau ingat apa web ini senang-swenag nak tell apa2 hah. eh dah lama kau dah buatb kerja ini tak bosan ke cakap tentang orang lain hahahahahahahah giler bodoh babi sial. Eh nama kau siapa hah??????????

teng said...

wakhrahkghkahkgkahga, bosan giler web ini tak bermutu langsung x kelakarnya bosan and bosan and bosan and macam cibai pun ada tahu tak penyangak. heh bosan giler hah kau punye x de kerja lain hah giler punya penyangak giler and giler and giler. apa hal kau buat macam itu kan tak baikan, jangan lah kacau orang lain kenapa hahahahahaha bodoh giler!!!!!!!!!!!!!!! kenapa marah ke ehleh itupun nak marah jangan macam tu tak, sorry lah. cantik sikit mat. kau ingat apa web ini senang-swenag nak tell apa2 hah. eh dah lama kau dah buatb kerja ini tak bosan ke cakap tentang orang lain hahahahahahahah giler bodoh babi sial. Eh nama kau siapa hah??????????