Saturday, May 22, 2010

crocs

selalu aku tengok memana rasa cam ramai je nak kutuk crocs. aku pun tak tahu kenapa. sama ah macam bebudak suka nak kutuk mamat-mamat pakai polo kolar tegak. padahal kau berani kutuk belakang je ada bran kau nak bersemuka dengan brader-brader kolar tegak tuh? wahkuukgea menyalak lebih, sekali abang polo kolar tegak daring mata baru kau tahu erti terkucil, fucking geeks.

anyway, aku lately kaki agak injured so aku kena jaga sikit kaki nih. so aku beli lah crocs, sebelum nih aku tak tersentuh kedai crocs pun sebab mahal kot. tapi kali nih cam agak kena kot for the sake of my kaki. so aku beli ler satu crocs nih, dia bukan cam crocs biasa tuh, dia cam offroad nye crocs, lawa gak ah. aku cakap kau, kaki aku dah tak sakit lagi bila jalan rasa best lak, lagi best daripada pakai kasut b-ball aku yang padding stock untuk kau lompat kat court nba dan disahkan oleh mr. kevin garnett himself.

padding tebal gila wa cakap lu, lagi tebal daripada misai magnum p.i.


malah... lagi tebal daripada... bulu dada magnum p.i.

haha. tapi sebab padding dia yang tebal gila gf ku agak bengang sebab aku nih dah lah tinggi, tambah lagi dengan padding tahap hampir high heels whaukgea. lagi satu kena berhati-hati kat escalator kot kalau pakai crocs sebab ada insiden tuh kan. also kaki cepat peluh, panas gak ah tapi demi kesejahteraan kaki aku nih terpaksa ah. oh and also kena berhati-hati dengan geeks yang kutuk kau dalam hati and twitter diaorang.

8 comments:

Deew and Bandages said...

kak ipaq bagi crocs dari China kaler pink.

ambik je la.

penyelamat dunia said...

haha kesian, crocs aku lawa je nampak cam sandal timberland.

Leen AshBurn said...

Crocs ni nyaman lah tapi bila tapak dah licin a bitch to walk on. Mesti tergelincir jatuh depan orang ramai and malu besar. Sangat hamlau.

penyelamat dunia said...

oh dayum harap harap aku nye yang tapak tebal gila nih lambat licin.

Schmegaggy said...

my husband pakai polo kolar tegak. so far belum ada org bersemuka dgn beliyu?

I wore crocs during my pregnancy. but they weren't as comfy as my snowfly boots.

penyelamat dunia said...

yep my point exactly kan, kutuk belakang je lebeh.

what are snowfly boots?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ade jugak kasut crocs.

hurm.

Schmegaggy said...

Boots made by the company Snowfly.