Sunday, January 18, 2009

kick the truth to the young black youth

aku tengah baring nih. sambil type baring. selesa ke? selesa dowh sebab aku ada keyboard wireless, so takde ah wire nak mencelah celah bawah lemak aku ke sambil mengcompromise kan kecomfortabilitian aku. semalam aku pergi diner nak breakfast, sekali meja semua penuh, terpaksa aku mintak izin duduk dengan sorang awek nih. dia pakai uniform nurse. tapi dia bukan nurse kowt, kenapa dia pakai uniform nurse tapi, entah ah, maybe tuh baju casual dia, takpun dia suka buat orang steam ke. tapi apa pekerjaan sebenar dia. aku nak tanya tapi takut, sebab awek nih awek russia. yeke dia awek russia, aku pun tak tau sebnarnya aku main assume je. tapi muka cam awek russia. macamana aku tahu awek russia muka camana padahal aku tak tahu pun awek russia muka macamana. aku pun tak tahu. kadang-kadang bende tuh dah macam dia terkeluar macam tuh je.

siapa ada fuck buddy. aku takde. korang ada ke. macam bagos je concept tuh. tapi entah ah mana nak carik dowh, macam ah buleh senang-senang msg awek kat facebook pastuh tanya sudikah adinda menabalkan diri sebagai fuck buddy beta. tak praktikal kot. kalau buleh pun, kena ayat sikit-sikit dulu, kira kena invest jugak ah. maybe dalam 2-3 weeks cam walla dapat ah fuck buddy. takde senang-senang nak dapat. takpun kalau dah memang ada member perempuan yang kenal lama, pastuh dua-dua bosan. satu petang tengah makan kueh tiaow dengan teh ais sama-sama teros macam weh jom jadi fuck buddy, jom, jom, jom. setel. best gak tuh. agak layan ah kalau kau fikir. tapi jangan tak pakai kondom, pakai lah kondom. orang cakap pakai kondom tak sedap. aku pun takde pengalaman manalah aku tau sedap ke tak. tapi agaknya penyakit lagi lah tak sedap kan. tapi mesti ah cam segan nak beli condom kat 7e. aku cadangkan kau beli kat caltex ke, lepas tuh kau cam compile chewing gum dalam kotak banyak-banyak selit ah condom tengah-tengah sambil buat muka selenge masa bayar.

aku ada rasa macam lepas aku tulis semua nih aku mesti takkan baca lagi like forever. dah lah type sambil baring. pastuh tengok kipas, kipas yang bising nih. tengok je kipas sambil jari jemari bermotionize. tah apa-apa tah keluar. rasa cam nak melompat-lompat sampai berpeluh pastuh mandi air panas. lompat-lompat sambil lemak and kulit tersongsong songsang ke sana sini atas bawah macam bontot besar tengah tonggang kote. mana nak carik baju belang belang ketat tapi besar. apa logik kau nih kalau dia ketat camana dia nak besar, maksud aku size dia besar tapi bila aku pakai ketat ah. sebab aku besar so untuk dia jadi ketat kenalah dia besar jugak tapi tak lah besar mana. oh itu maksud aku sebenarnya.

kaki aku asik sakit je nih. itu ari kasut futsal saya kena curik. umbro mureh pun kau ada nafsu. takpe ah. hopefully aku dapat beli yang baru and sesuai dengan kaki aku yang besar nih. perempuan steam tak tengok kaki besar. aku rasa tak, sebab kalau ye dah banyak je minah-minah random bertenggek kat pusat aku, takde pun. jap aku check. ha'ah takde. rasa cam nak menangis pun ada. kenapa perems tak nak bertenggek kat pusat aku. seksi what my pusat. ala-ala gelek dangdut gttewh.

apakah teknik mengurat di facebook. kalau mirc dulu senang je. a/s/l plz, kau suka tengok movie apa. amboi senangnya. tuh ah dia. nih facebook nak guna ayat apa pulak. isk tolong ah ajar aku dowh. gila clueless ala ala ala alicia silverstone gttewh. nama cam jenama tayar APECITERH kak long? haha. alicia silverware. alicia silverstate. alicia sukastoned. dia tuh dah lah cute kau nak kutuk-kutuk lak kau macam bagos. memang bagos. kalau memang bagos takpe suka hati kau lah.

argkh. aku suka sebut argkh. sebab hati aku pilu memikirkan betapa losernya diriku ini. argkh. tapi aku suka jadi loser. tapi kau ingat senang jadi loser. macamana nak unlearn atau unkesah. it takes training tau. macam batman begins pun ada. except aku takyah panjat gunung. kalau buleh nak gak panjat bukit, menggunakan jari jemari serta bibir hehe faham ke tak. kalau tak faham mesti sebab kau buat-buat tak faham. syudehleh weyh, aku tau kau faham, ini zaman bila nih babe takkan ah tak faham.

bersambung di entri seterusnya.

1 comment:

abg samsung said...

aku ada jumpa sorang awek kat facebook ni.aku add dia di profile private aku.muehehe..tapi aku dah try poke, tapi beliau tak respon. marah betul aku. maybe ko bole try gak poke beliau