Tuesday, December 09, 2008

senarai suka-suka

"Senarai tak ada hala tuju tentang apa yang turn-offs bagi aku kalau perempuan buat". curik pada magenta.

here we go:

1. takde, sebab aku desperado
2. takde, sebab aku desperado
3. takde, sebab aku desperado
4. takde, sebab aku desperado
5. takde, sebab aku desperado
6. takde, sebab aku desperado
7. takde, sebab aku desperado
8. perempuan yang suka cerita twilight (just kidding!, semua perems suka twilight ingat aku gila ke apa nak fuck down my success ratio to 0:0)
9. takde, sebab aku desperado
10. takde, sebab aku desperado
11. takde, sebab aku desperado
12. perempuan yang tak suka 'the dude'

4 comments:

magenta said...

Hahahhaaha..perempuan yang tak suka the dude...hahahhahahaa...

aritu aku gi messageboard big lebowski kat imdb..ramai gila tak puas hati dengan movie tu..diorang tak paham nape movie tu dapat rating tinggi..lol

penyangak said...

aku tengok takde pulak. ingat nak hunt down sorang-sorang.

takpe ah. ramai orang bongok kat dunia nih. lagipun.. well... that's.... just.. like... their....... opnion..................................mannn

magenta said...

haha banyakla. semua thread yang ade title macam- unfunniest movie ever. tapi kena login imdb kot nak view.

tapi..

well... that's...just.. like... their....... opinion....mannn...hahah

penyangak said...

jangan bimbs aku ada akaun. oh wahugekahukga thread camtuh semua movie kat imdb ada kowt. since any cunt leh buat thread kat imdb.

aku dah tengok ada dua thread menggunakan perkataan unfunny (blasphemy). tapi dua-dua cam thread starter tuh kena kutuk balik or orang reply dengan some funny lebowski reference yang mengridicule the idiot. so tak jadi lah aku nak hunt down ala ala jay and silent bob sebab kesian dia dah kena teruk kat internet